Motër dhe vëlla bëhen asambleistë në Rahovec nga i njëjti subjekt

  • 01 November 2021 - 12:09
Motër dhe vëlla bëhen asambleistë në Rahovec nga i njëjti subjekt

Vëlla e motër do të jenë kolegë në Asamblenë Komunale në Rahovec.

Madje ata i takojnë të njëjtit subjekt politik.

Këtë befasi të këndshme zgjedhjet lokale të 17 tetorit ia rezervoj Shqipe Kryeziut, e cila u zgjodh për herë të dytë si asambleiste.

Por, këtë herë bashkë me të do të jetë edhe vëllau Sinani.

Këtë e konfirmoi vet Shqipe Kryeziu.

“Po, është e vërtetë. Të dy jemi në një subjekt politik, në Lëvizjen Vetëvendosje”.

(Kosova Sot Online)