Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë për shkak të punimeve në rrjet

  • E.K /
  • 02 December 2021 - 08:14
Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë për shkak të punimeve në rrjet

KEDS ka njoftuar se edhe sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat i kësaj në disa vende do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari:

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10 (20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Velania (kodi: 11000018086) nga ora 10:30 deri 13:00

Vendet: Rr. 1 TETORI, Xhemajl Berisha, Emrush Miftari.

Arsyeja: Ndrrimi I Transformatorit te mbingarkuar

2.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

LP 10kV Fuad Pash Dibra (nr.10) (kodi: 19100007) në dy termine nga ora 11:00 deri 11:15 dhe nga ora 14:30 deri 14:45

Vendet:  Obj banesorë në rr Ganimete Tërbeshi afer OSCE,rr. Hajrullah Abdullahu, rr Hilmi Rakovica dhe Thimi Mitko deri tek rregullatori I Energjisë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

3.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Dukagjini 4  (kodi: 19100007024) nga ora 11:00 deri 14:45

Vendet:  Rr. Ferat Dragaj pjesërisht,rr. pjesërisht Thimi Mitko, pjesërisht Hilmi Rakovica dhe  rr. Enver Maloku pjesërisht.

Arsyeja: Ndrrimi i Transformatorit te mbingarukar TS Dukagjini 4

4

Nga TS 110/10 kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

LP 10/04kV Ulzat 1  (kodi: 19000040167 ) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpit nen fshatin Amerikan dhe pallatin e drejtesise ne vazhdim të rr .Holger Petersen

Arsyeja: Shkyçje e domosdoshme per  shkak punimeve ne Projektin NS Ulzat-1 Hajvali..

5.

Nga TS 110/10 (20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Mili Hajvali (kodi: 19000040165) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet:Rr. Dëshmorët e Gollakut dhe rr. Fitorja.

Arsyeja: krijimi i një dalje të re 0.4kV.

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci (H05) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Malisheva (H07) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 18:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), 610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker. Fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumatorë) dhe Senik (1 konsumatorë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 557 Bedri Berisha (1 konsumatorë). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

Gjilan

1.

Nga  NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja e Spitalit (kodi:63000018) nga ora 10:30 deri 13:30

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani (një pjesë), Arben Isufi (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Bahtir Jahiri, Idriz Seferi, 7 Shtatori (një pjesë), Fadil Jakupi (një pjesë), Ferizajt, Hasan Remniku, Kodra e Dëshmorëve, Lagjëja e Malësisë, Lot Vaka (një pjesë), Murat Kryeziu, Naser Azemi (një pjesë), Nazim Budrika, Pas Kosova-Petrollit (një pjesë), Qarkore (një pjesë), Ramadan Zeka, Ramiz Cërnica, Rizah Poliqka (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Livoç i Ulët.

Arsyeja: Ndrrimi I trasformatorit mbingarkum

2.

Nga  NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja Urbane (kodi: 63000022) nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Rrugët: 28 Nëntori, 15 Qershori (një pjesë), Kadri Halimi (një pjesë), Ali Hadri, Beqir Musliu, Dardania, Gjergj Fishta (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana, Haqif Tetova, Ibrahim Pacolli, Muharrem Ibrahimi, Ramiz Sadiku (një pjesë), Rexhep Mala, Vëllezërit Frashëri (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla (një pjesë) dhe Zija Shemsiu.

Arsyeja: Ndrrimi I trasformatorit mbingarkum

Ferizaj

1.

Nga  NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

LP 10kV Kaqaniku i vjetër (kodi: 40043007 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave te siguresave neper trafostacion

Gjakovë

1.

Nga  NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Acetileni (kodi: 81000001 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali  (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: kontrollimi dhe pastrimi I trafove

Prizreni

1.

Nga  NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Arbana (kodi: 30000001 ) në dy temine nga ora 10:00 deri 11:00 dhe nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet: Rrugët: 439 Besim Shala, 440 Dervish Salihu, 443 Brigada 126 (një pjesë), 444 Afrim Stajku (një pjesë), 445 Zef Skiroi, 446 Agim Bajrami (një pjesë), 447 Ajahidet, 448 Enver Buçaj (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 453 Justinjani, 454 Katarina Josipi, 455 Mbreti Longar, 456 Mehmet Çunaj (një pjesë), 461 Gonxhe Bojaxhiu, 462 Qenë Qenaj, 463 Marko Boçari (një pjesë), 466 Zef Jubani, 479 Hajdar Shala, 61 Dedë Gjon Luli (një pjesë), 63 Gani Bajrami (një pjesë), 64 Gani Saramati (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 68 Heshim Gashi (një pjesë), 70 Jusuf Balaj, 74 Muharrem Hoxha, Ferizajt (një pjesë) dhe Jeta e re (një pjesë).

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit

2.

Nga  NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Bodrumi (kodi: 30000014) nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: Fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit

3.

Nga  NS NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Hoqa e Qytetit (kodi: 30035005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni

4.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP 10kV Bellobradi   (kodi: 30036008) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 15:00 deri 15:15

Vendet: Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM

5.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Bellobradi 1 (kodi: 30036008014) nga ora 09:00 deri 15:15

Vendet: Bellobradi 1,

Arsyeja: Zhvendosja e TS sipas kërkesës se komunës.

Mitrovicë

1.

Nga  NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Terrnavci (kodi: 74000012) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: shatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjëja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja: Nderrimi i shtyllave 10 KV dhe punimi  te Selimovit Kuqice.

(Kosova Sot Online)