Këta kryebanditë që e kanë zaptuar shtetin e kanë vendin në burg, duhet ti ndjekim me forcë nga pushteti

Këta kryebanditë që e kanë zaptuar shtetin e kanë vendin në burg, duhet ti ndjekim me forcë nga pushteti
Këta kryebanditë që e kanë zaptuar shtetin e kanë vendin në burg, duhet ti ndjekim me forcë nga pushteti

Reshat Badallaj-Zhuriani

  • 27 tetor 2020 - 17:43

Shkruan: Reshat Badallaj –Zhurjani

Edhe ne populli i kemi fajet që nuk ngrihemi dhe t i shporrim këta hajna dhe kopilë të Titos që Kosova të çlirohet prej tyre dhe të sheh dritë të bardhë. Përndryshe sa janë këta krye banditë në krye të shtetit kurrën e kurrës Kosova nuk do të ecën përpara sepse janë dëshmuar se në gjak e kanë hajnin dhe pushtetin! Pra,lirisht mundë të thuash se këto banda nuk e kanë interesimin për asgjë tjetër po pazareve të pista të kanaleve të nëntokës kriminale dhe në fund të fundit, ne po pyesim se sa kohë janë ne pushtet? A janë që nga pas lufta dhe vetëm i ndryshojnë vendet, dhe c´kemi nga këta tjetër pos hajnisë dhe përmes të cilës u bënë super milionerë duke vjedhur buxhetin e shtetit dhe djersën e taksapaguesve!? Ndaj, selamet e këtyre banditëve nga shpati nuk janë asgjë tjetër pos lojëra të pista rrugaçësh dhe hajnash, e asgjë më shumë. Më besoni këtë që po e them publikisht. Pra, shuarja apo jo e task forcës është behane e çervishit si themi ne nga anët tona dhe prapavija është ajo që thash më lartë kapje e pushtetit, bajarkatarizmi dhe hajnia.

Kjo qeveri i thënçin, dihet se erdhi si qeveri e pazareve dhe jo e zgjedhur nga populli. Të thuash që është zgjedhur nga mezlishti që dikush po e quan Kuvend, nuk është serioze, sepse dihet se në këtë kuvend kanë ardhur shumë njerëz të pamerituar,analfabet që nuk e kanë haberin e politikës, kanë ardhur që i kanë mbushur xhepat me para dhe më pastaj krye banditët e bandave politike i kanë vënë në krye të listës. Edhe Dulla, është pjellë dhe vetëm kasnec i kopilit të Titos, faqeziut dhe derrit plak Isa Mustafës. A e keni vënë re se Dulla i mjerë dhe qyqar asgjë nuk vendos pa urdhrin e këtij hajni të Diasporës, Isa Mustafën që sherrin po i a shohin i tërë vendi. Mos të harrojmë se edhe dy bandat hajnash e tyxharësh, ajo e Ramush tyxharit që u dëshmua se ndryshe lehë e ndryshe kafshon, shikoni se si e shiti Çakorrin e pjesët tjera të Kosovës, shikoni këtë krye hajnin e faqes së zezë se si i morri mbi 200 hektarë toke sa kushton pa fije turpi, ky krye hajn kërkon të bëhet president i vendit sepse akoma nuk e kupton se kurrë nuk e votoi populli bandën e tij prej banditësh, akoma nuk e kupton se kurrë nuk morri vota të mjaftueshme as si individ e as banda e tij. Dhe akoma ka fytyrë ky hajvan dhe del të leh para kamerave televizive edhe ajo banda e faqes së zezë me krye hajnin dhe tërë hjanat e kësaj bande hajnash që dihet edhe ndërkombëtarisht me plot e përplot krye hajna e kryebanditë të pa prekshëm. E dhe ne populli i kemi fajet që nuk ngrihemi dhe t i shporrim këta hajna dhe kopilë të Titos që Kosova të çlirohet prej tyre dhe të sheh dritë të bardhë. Përndryshe sa janë këta krye banditë në krye të shtetit kurrën e kurrës Kosova nuk do të ecën përpara sepse janë dëshmuar se në gjak e kanë hajnin dhe pushtetin! Pra,lirisht mundë të thuash se këto banda nuk e kanë interesimin për asgjë tjetër po pazareve të pista të kanaleve të nëntokës kriminale dhe në fund të fundit, ne po pyesim se sa kohë janë ne pushtet? A janë që nga pas lufta dhe vetëm i ndryshojnë vendet, dhe c´kemi nga këta tjetër pos hajnisë dhe përmes të cilës u bënë super milionerë duke vjedhur buxhetin e shtetit dhe djersën e taksapaguesve!? Ndaj, selamet e këtyre banditëve nga shpati nuk janë asgjë tjetër pos lojëra të pista rrugaçësh dhe hajnash, e asgjë më shumë. Më besoni këtë që po e them publikisht. Pra, shuarja apo jo e task forcës është behane e çervishit si themi ne nga anët tona dhe prapavija është ajo që thash më lartë kapje e pushtetit, bajarkatarizmi dhe hajnia. E keqja më e madhe po ashtu, është se këto banda në pushtet e kanë bërë zap edhe gjyqësinë e kalbur dhe ata veprojnë sipas urdhrave të këtyre banditëve të bandave politike dhe atyre krye banditëve të majave të shtetit dhe jo sipas kushtetutës që kanë dhënë betimin dhe marrin rrogat nga djersa e jonë.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".