Qeveria në ardhje e LVV-së nuk i ka duart e lidhura nga shantazhi i Listës serbe, shqiptarët të unifikuar në dialog me Serbinë!

Qeveria në ardhje e LVV-së nuk i ka duart e lidhura nga shantazhi i Listës serbe, shqiptarët të unifikuar në dialog me Serbinë!
Qeveria në ardhje e LVV-së nuk i ka duart e lidhura nga shantazhi i Listës serbe, shqiptarët të unifikuar në dialog me Serbinë!

Faik Krasniqi

  • 22 shkurt 2021 - 18:40

Shkruan: Faik Krasniqi

Duke e ditur që në këto bisedime krah kemi SHBA-në, atëherë do ta kemi më të lehtë vazhdimin e këtyre bisedimeve dhe përmbylljen e kësaj çështje njëherë e përgjithmonë. Kosova duhet të ecë përpara, dhe jo të ngelim peng gjithë jetën me këtë çështje!

Qeveria Kurti edhe vitin e kaluar ishte formuar pa Listën serbe. Edhe kjo qeveri e krijuar nga LVV do të krijohet pa votat e kësaj liste. Dhe jo si qeveritë e mëparshme që kanë qenë e kanë qeverisur të varura nga Lista serbe. Në dialog me Serbinë duhet të jenë bashkë të gjitha partitë shqiptare, sepse këto bisedime janë jetike për të ardhmen e Kosovës. Një platformë politike që do të ju kundërvihej apetiteve të Serbisë.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".