Çka është puna e Edi Kanabis Ramës! 

Çka është puna e Edi Kanabis Ramës! 
Çka është puna e Edi Kanabis Ramës! 

Fadil Maloku

  • 03 gusht 2021 - 16:37

Shkruan:Sociologu- Fadil Maloku
A është normal more ky njeri! 

Si ka mundësi që trathëtia të institucionalizohet tash edhe publikisht, në Shqipëri?

Po a ftohet Goran Bregoviqi, sërish në Shqipëri o të mjerëëë?!

Goran Bregoviqi, kishte mbajtur në vitin 2014 koncert të madh në Tiranë, ku në cilësinë e Kryetarit të Bashkisë Edi Ram(oviç)a, i kishte dhuruar të njejtit çmimin “Çelësi i Tiranës”!?

Tani planimetria e Mini- Shengenit" të Edi Rames (me këshilltarët më antishqiptar e antikosovar. Sh. M. dhe B.H.), përmes organizatorëve të festës së BIRRARISË KORÇARE, sërish po planifikojka, ta FTOJ SI MYSAFIR SPECIAL inspiruesin e këngës "Kallashnikov”!? 

1. Këngë kjo e cila gjatë kohës së luftës në Kosovë në vitin 1999...u bë HIMN I çetnikëve të Vojislav Sheshelit dhe “tigrave” të Arkanit! 

2. Këngë hit, ku ushtarët dhe paramitarët  serb frymëzoheshin për dhunime të 20.000 grave shqiptare; 

3. Këngë, ku nën tingujt e saj inspirues... mercenarët rus ushtroni  vrasje, përdhunime dhe spastrimin etnik!? 
P.S. Çka po mendon ky azgani i BIRRARISË KORÇA, se për të ia bërë qefin bossit të kanabisit po u dashka ta ftojka serish inspiruesin e kasaphanes kosovare!? 

Turp tu vije; me organizatorë, e me inspirator, e me pjesëmarrës, e me .... dreq të mallkuar!?

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".