VV ka probleme të brendshme!

VV ka probleme të brendshme!
VV ka probleme të brendshme!

Muhamet Kelmendi

  • 25 nëntor 2021 - 11:39

Shkruan: ANALISTI-Muhanet Kelmendi

VV-ja  si parti qeveritare pas zgjedhjeve lokale e ka një pozite jo aq te mire ne raporte me degët dhe me qendrën. Fërkimet dhe pakënaqësitë janë te dukshme. Kjo gjendje nuk vije nga ndonjë  individë. Aq me pak si z. Haki Abazi. Ky ne VV nuk ka ndikim te tille qe mund te dëmeton. Jo. Është me siguri ndonjë çështje tjetër që e dëmton situatën e brendshme në VV.

Është apo nuk është Haki Abazi në VV fare për këtë parti s’ka rëndësi. Rëndësi ka vetëm për z. Abazi ëe me a pa të përfundon apo ecë më tej me karrierë politike. VV ka probleme tjera. Ato shkojnë nga degët e VV-së që kanë humbur pushtetin lokal për shkak të imponimit të kandidatëve në zgjedhje. Kështu është në Prizeren dhe në Mitrovicë gjendja. Ka edhe degë tjera që janë të pakënaqura me qendrën për shkak të imponimeve politike për zgjedhje. Është gjithashtu edhe mos përfaqësimi adekuate i degëve në qeveri dhe në borde. Këto fakte janë domethënëse për gjendjen në VV. Ato e dëmetojnë politikisht.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".