Tradhtija nuk ka brina ndryshe!

Tradhtija nuk ka brina ndryshe!
Tradhtija nuk ka brina ndryshe!

Naim Miftari

  • 05 dhjetor 2021 - 16:36

Shkruan: Naim Miftari

Gjersa Serbija agresivisht dergoj në kufi me Kosoven Ajroplana Mig/29 Bombardues Orao,Helikoptera Mi/35,,Tanke T72/ M84,Autoblinda,ushtri e zhandarmeri e paramilitar në barikadat e veriut të Kosoves dhe benin provokime ,ësht tradhti klasike në ato rrethana mos dhanja hua e 4 autoblindave të tipit ASV -Armored Security Vehicle në pronsi të FSK për nevojat e policis të Kosoves mjete ushtarake jo te armatosura mjete këto të blera nga qeverija e Kosoves kjo mos ndihmë nga ana e disa individve që FSK_ en e trajtojn si pron të tyre private esht tradhti.!

 

Mos dhanja e atyre mjeteve ushtarake jo te armatosura për mbeshtejen për mbrojtjen e jetve të policive tan ne veri të Kosoves qe ishin ne detyr të shejt në rast se dot dhizej konflikti i armatosur me strukturat e Beogradit në veriun e Kosoves, por edhe mundsija reale e një konflikt të armatosur me shtetin serb që kishte derguar forca ushtarake për ta frigsuar shtetin e Kosoves ësht tradhti kombtare.

 

Për qfar asetesh e marrveshjesh nderkomtare po flisni sot në TV e Media ju zuzar e zuzka të mjera shum normal ësht se armët blihen për luft për mbrojtje të rendit shtetror tënjeshtetit tê pamvarun,nese ju ato autoblinda i keni bler vetëm për dekoracjon e reklama private atëher merrni ato autoblindat e qojani nanav të juja te shpija ose grave tuja .!

E kam vrejt shum mir se  gjat atyre ditve të veshtira se disa oponent opozitar e mercenar politik_analista_zuzar pos që benin propogand pro_serbe e anti_shtetrore (analiza koti si na pushton Serbija neve për 2 orê e her për 5 orë) propogand kunder qeveris dhe Policis ton e kan lutur edhe zotin lart dit e nat që qeverija dhe akcjoni i policis ton në veri të Kosoves të deshtoj.

Nuk e kishin fare problem këta zuzar të mjer e te etur për pushtet qe te vjedhin pastaj vet edhe nese dot vriteshin,plagoseshin e turproheshin policija e Kosoves ne veri ,siq u turpruan kur Hashim Thaqi e Baton Haxhiu antari i UDB i dergun Policin e Kosoves me duar në gjepa pa kurfar pergaditje në pritat vrastare të terroristav Serb në veri par disa vitesh.!

Atoblindat,armët, ushtruja,policija jan te shtetit per ta mbrojt integritetin dhe rendin kushtetues  te nje vendi te pamvarun ,nuk jan prona private e askujt as ma pak e ambasadorve dhe zyrtarve të huj !

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".