Opozita e Kosovës është e neveritshme!

Opozita e Kosovës është e neveritshme!
Opozita e Kosovës është e neveritshme!

Agim Bajrami

  • 10 October 2022 - 08:02

Shkruan:Agim Bajrami

Të përcillej 'Bundestagu gjerman' është kënaqësi,aty debatohet si të shkohet përpara,opozita argumenton idetë e shtruara,nuk mund të dëgjon, fyerje dhe sharje ndaj kancelarit dhe kabinetit të tijë....

Për interesat e përbashkëta gjermane dhe të shtetit janë të gjithë së bashku,qeveri,

opozitë dhe e gjithë e shoqëria...

Por si është opozita në Kosovë;

 

- Mbjell dhe shfaq  vetëm terr;

- Nuk jep ide argumentuese ,si duhet të jetë situata ndryshe për të mirë;

- Nuk shprehë pendesë për të këqijat që i kanë sjell Kosovës gjatë qeverisjes së tyrë për dy dekada;

- Për rrëzimin e Qeverisë Kurti ,

bashkëpunojn me politikën serbe të Vuqiçit , dhe manipulojn  me grevat e mësimdhënësve dhe të tjerëve;

- Nuk zgjedhin mjetet për përmbysjen e Qeverisë legjitime, edhe kur nuk ka arsye dhe argumente,por argumentet e tyre janë duke krijuar trazira dhe bllokim të funksionimit të shtetit ,të arrijnë ti mëshefin gjurmët e krimit dhe të korrupsionit;

- Gjithçka Qeveria që bënë për të mirë ,opozita e 

kundërshtan  me agresivitet,sharje e fyerje personale, pa ofruar,

argumente e fakte,  si duhet të jetë situata ndryshe...

Kjo është opozita e trishtë, dhe neveritëse e Kosovës???

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".