Ibrahimovic: Unë nuk besoj në Zot, besoj në veten

  • S.A /
  • 01 dhjetor 2021 - 13:25
Ibrahimovic: Unë nuk besoj në Zot, besoj në veten

Sulmuesi i Milanit, Zlatan Ibrahimovic, ka thënë se nuk beson në Zot e as në jetën pas vdekjes.

Sulmuesi i Milanit Ibrahimovic thotë se ndihet suedez, megjithëse babai i tij është boshnjak, ndërsa nëna kroate.Në një intervistë me gazetën italiane Corriere della Sera, 40-vjeçari për shumë gjëra dhe për jetën e vet personale.

I pyetur nëse beson në Zot dhe në jetën pas vdekjes, Ibra tha: “Jo, unë besoj vetëm në veten.”

“Kjo është jeta, kur vdes je i vdekur. Nuk e di nëse dua të më bëhet varrimi apo varri, në mënyrë që ata që më duan të mos vuajnë”, shtoi ai.

Ibrahimovic ishte lindur në Bosnjë dhe kishte ikur në Suedi si fëmijë bashkë me prindërit për shkak të luftës së viteve 90-ta.

“Unë jam suedez, por edhe brumë i përzier: Nëna ime është kroate dhe katolike, babai im është boshnjak dhe mysliman”, tregoi ai. 

(Kosova Sot Online )