Deputetët 'mangup' të nxirren me forcë nga Kuvendi, të hidhen në kosha të plehrave

Deputetët 'mangup' të nxirren me forcë nga Kuvendi, të hidhen në kosha të plehrave
Deputetët 'mangup' të nxirren me forcë nga Kuvendi, të hidhen në kosha të plehrave

Reshat Badallaj-Zhuriani

  • 21 shtator 2020 - 17:30

Shkruan: Reshat Badallaj-Zhuriani

“Këto sjellje të papërgjegjshme të këtyre vagabondëve ndryshe nuk ndalen pos asaj që t´i sheh populli se si i kapim dhe t´i hedhim në kosha të plehrave. Këto qelbësira dhe këta hajna që janë pasuruar me hajni dhe nuk i vret ndërgjegjja për qytetarin që nuk kanë bukë të ju shtrojnë fëmijëve në sofër, ndërkaq,fëmijët e këtyre kryevagabondëve dhe këtyre mangupëve jo vetëm që i kanë të gjitha të mirat por jetojnë jetë luksoze nëpër vendet me të shtrenjta të botës dhe bile kinse shkollohen atje. Fëmija i qytetarit të Kosovës nuk ka kafshatën e mjaftueshme për të ngopur barkun kurse fëmija e këtyre krye banditëve shkuar kryebanditëve shkojnë nëpër stadiume më të shtrenjta të botës për të përcjell një ndeshje futbolli dhe më thoni si mundë t´i thuash deputet kësaj helaq dhe faqe të zezë. Këta nuk janë deputet por janë qelbësira që mashtrojnë qytetarin dhe tradhtojnë votuesin për interesa të tyre personale”.

Mezlishti i Republikës së Kosovës, që mjerisht akoma dikush vazhdon ta quaj edhe Kuvend, është i stërmbushur me mangup dhe vagabond që as që e vrasin mendjen per interesat e qytetarit. Kësaj kopeje mangupësh i intereson qytetari vetëm në kohën kur i duhet vota e tyre sa për t´i hedhur pluhur syve, mashtrime dhe premtime boshe dhe pastaj kur të vjen puna e pazarit ata as që kanë dert se e tradhtojnë votuesin dhe i bien sakicë prapa kurrizit. Fytyra e vërtetë e kësaj bande mangupësh në mezlishtin e Kosovës u tregua edhe në kohën kur e kaploi botën dhe Kosovën murtaja e zezë që po quhet COVID 19.

Këtyre as që ju interesoi mëkëmbja e ekonomisë së vendit që është edhe shpirti i shtetit për një jetë më të mirë të qytetarit, përkundrazi u thellua papunësia tej mase dhe e shtriu për tokë jo vetëm atë shtresën e këputur, por edhe shumë shtresa të tjera që ishin pak në këmbët e veta. Sjellja e kësaj bande mangupësh luftonin për pushtet, për bajraktarizëm dhe pazare tjera, ku secili kryebanditë ose krye vagabond i bandave politike synon të bëhet president i vendit. Dhe ku guxon të bëhen kryebanditët president që e kanë treguar veten duke vjedhur që nga pas lufta e deri sot. Këta pa fije turpi ju futen pazareve dhe nuk votojnë për ta shpëtuar nga shtrati i vdekjes gjendjen ekonomike. Pra, talljet me jetën e qytetareve nuk kanë të ndalur me këtë kope banditësh, mirëpo, dorën në zemër edhe ne populli kemi fajin e madh se kjo bande banditë sillen kështu, sepse ne të gjithë duhet të organizohemi dhe t´i kapim, sa të dalin dhe pa dhunë por ti hedhim në kosha të plehërave si ndodhi në Ukrainë. Kjo bande matrapazësh aty e kanë vendin, pra, publikisht duhet pranuar se edhe ne mbajmë përgjegjësi morale, se përse i lëmë këtë kope mangupësh që janë të ulur me pazare në këtë mezlisht të tallen me djersën tonë që e keqpërdorin këta mangup.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".