Kryeministri Hoti i pa besueshëm për asociacionin, mund ta rrëzon vetëm Gjykata Kushtetuese

Kryeministri Hoti i pa besueshëm për asociacionin, mund ta rrëzon vetëm Gjykata Kushtetuese
Kryeministri Hoti i pa besueshëm për asociacionin, mund ta rrëzon vetëm Gjykata Kushtetuese

Faik Krasniqi

  • 05 October 2020 - 13:05

Shkruan: Faik Krasniqi

Prapë se prapë kam bindjen që Gjykata Kushtetuese do të veproj si në 2013, kur e shpalli antikushtetuese atë Asociacion, sepse një Asociacion i tillë është kancer i brendshëm për shtetin e Kosovës. Kur është në pyetje Kosova, unë i frikohem politikanëve tanë, sepse nga nënshtrimi i tepruar janë në gjendje të japin dhe nënshkruajnë çfarë t'u servirin në tavolinë.

-Serbia në Uashington përfitoi maksimumin. Shfrytëzimin e ujit në Liqenin e Ujmanit në territorin e Kosovës (78 përqind e Ujmanit gjendet në Kosovë), miliarda investime dhe çështje të tjera. Me këtë politike të dobët që kemi, ose më mirë të themi politikë servile, Serbia s'do mend të përfitoj edhe Asociacion me kompetenca ekzekutive.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".