Ju deputet milionera e mjerana, me vota të blera, po e shkatërroni imazhin e shtetit të Kosovës

Ju deputet milionera e mjerana, me vota të blera, po e shkatërroni imazhin e shtetit të Kosovës
Ju deputet milionera e mjerana, me vota të blera, po e shkatërroni imazhin e shtetit të Kosovës

Myzejene Selmani

  • 20 nëntor 2020 - 09:09

Shkruan: Myzejene Selmani

Deputet koti edhe njëherë duhet ta them.

A jeni kuvend për interesa personale a qytetarëve? Nuk mundeni agjenden personale duke degradu kolegun /kolegen me shku drejt zgjedhjeve të cilat nuk po prodhojne zgjidhje por po  del çdo here kuvend me i dobët se tjetri

- Dihet deputet duke ble postin me pare jo për qytetarin por per veti.

A  jeni ka kuptoni o te mjerë ku eshte imazhi i Kosovës ne kete situate politike cfare ndodhet Kosova .

Ju duke luftu për zgjedhje pa zgjidhje.

Serbia ne lobimit diplomatik per Kosoven. Pas arestimeve  nga Gjykata Speciale.

E ju një ligjë për ndihmë bizneseve ,qytetarëve nuk e votuat.

A dini pse ?

Jeni deputet milioner pa atdhe dashuri por për pozicione politike dhe pa edukim shkollorë.

E keni pru qytetarin buzë varfërisë për zgjedhje pa zgjidhje.

Ju asnjehere më nuk duhet të jeni pjesë e kuvendit .Se kemi mjafte intelektuale dhe intelektual .Na vjen dita.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".