Dy dekada veq me krim e korrupsion, politikanët e kriminalizuar e ndoqën popullatën nga Kosova!

Dy dekada veq me krim e korrupsion, politikanët e kriminalizuar e ndoqën popullatën nga Kosova!
Dy dekada veq me krim e korrupsion, politikanët e kriminalizuar e ndoqën popullatën nga Kosova!

Faik Krasniqi

  • 21 January 2021 - 07:37

Shkruan: Faik Krasniqi

Do të ndëshkohen keq për të gjitha pisllëqet që i kanë bërë. Këta nuk zgjidhin asgjë sepse vetë janë të kriminalizuar dhe të korruptuar. Nuk shkon tërë jeta me gënjeshtra!

-Prej pasluftës të gjitha partitë me përjashtim të LVV, i ka karakterizuar hajnia, gënjeshtra dhe mashtrimet. Për faj të tyre jemi në këtë gjendje të mjerueshme. Për faj të tyre shumica e popullatës e kanë ndarë mendjen të ikin nga Kosova. Në mundësinë e parë do te iknin të gjithë.

Çfarë është mjaft është mjaft. Edhe akoma kanë fytyrë të bëjnë fushatë të e gënjejnë. Por populli i ka hapur sytë. Nuk u beson më gënjeshtrave të tyre. Me 14 shkurt do të ndëshkohen keq të gjitha partitë duke filluar nga PDK, LDK, AAK, Nisma dhe AKR.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".