Ish agjenti i SHIK-ut zbulon skandalin e rradhës: Kjo është lidhja e Meliza Haradinajt me shërbimet serbe

Ish agjenti i SHIK-ut zbulon skandalin e rradhës: Kjo është lidhja e Meliza Haradinajt me shërbimet serbe
Ish agjenti i SHIK-ut zbulon skandalin e rradhës: Kjo është lidhja e Meliza Haradinajt me shërbimet serbe

Naim Miftari

  • 08 mars 2021 - 23:04

Shkruan: Naim Miftari

-Vajza e një eprorit Jugosllav në Bosnje Hercegovinë dhe në Nish Serbi , Rrustem Haradinaj nga Lubeniqi i Pejës, nëna e Melizes Mahija Kastrati nga fshati i Dobedolit bashkëpuntorja më e ngushtë e Buba Morinës gruas së Rahman Morinës tregtarja krysore e tokave të serbëve në Dukagjin, qata Ramushi patrioti i jonë i thurte lavde dhe e dekoronte Melizën a qenka krejt puna te biznisi me prona!' 

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".