Ndalu Qeveri!

Ndalu Qeveri!
Ndalu Qeveri!

Muhamet Kelmendi

  • 21 maj 2021 - 16:30

Shkruan:Muhamet Kelmendi

Marreveshja per levizjen e lire ne mes qytetareve te Shqiperise, te Maqedonise se Veriut, te Malit te Zi, te Serbise, te Kosoves dhe te Bosnies e Hercegovines, pa njohjen e Kosoves ne shtet te pavarur nga Serbia dhe Bosnia e Hercegovina, eshte nje veprim pa asnje pasoje juridike. Ajo i sherben me te madhe Serbise dhe Bosnies e Hercegovines.

Kjo Marreveshja per Kosoves eshte zero. Ne raport me Serbine dhe Bosnien e Hercegovinen fare nuk i vlene shtetit te Kosoves. Qytetareve tane nuk u njihen dokumentet e Republikes se Kosoves. Qytetaret e Kosoves nuk mund te udhetojne ne Serbi me pasaportat e Republikes se Kosoves. Ky dokument i Republikes se Kosoves nuk pranohet.

Baza e kesaj eshte se keshtu njihet Republika e Kosoves. Ne Serbi dhe neper te udhetohet me leje te njoftimit. Udhetohet vetem si qytetar i shtetit serb. Per cfare marreveshje behet fjale atehere!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".