Ngushëllime të afërmëve të atyre që humbën jetën nga zjarret në Turqi!

Ngushëllime të afërmëve të atyre që humbën jetën nga zjarret në Turqi!
Ngushëllime të afërmëve të atyre që humbën jetën nga zjarret në Turqi!

Skender Kapiti

  • 31 korrik 2021 - 11:28

Shkruan: Skënder Sadri KAPITI:

Ngushëllime të afërmëve të atyre që humbën jetën nga zjarret në Turqi

Jemi pranë  Jush ashtu si dhe cdo mik e dashamirës i popullit turk i cili u është gjëndur gjithmonë shqiptarëve në ditët më të vështira. Shprehim solidaritetin tonë, ndjejmë dhimbje së bashku me Ju dhe  u shprehin ngushëllim  të gjithë të afërmëve të atyre të cilët humbën jetën nga zjarret që përfshinë Turqinë. Respekt e falenderim edhe për të gjitha ekipet dhe urgjencat që u përballën me zjarret për të shpëtuar e ndihmuar të rrezikuarit dhe ata që kishin nevojë.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".