Koalicioni në Mitrovicen e veriut është i qëlluar?

Koalicioni në Mitrovicen e veriut është i qëlluar?
Koalicioni në Mitrovicen e veriut është i qëlluar?

Muhamet Kelmendi

  • 18 August 2021 - 09:29

Shkruan: ANALISTI-Muhamet Kelmendi

Fushata elektorale vec ka filluar. Kandidatet u paraqiten nga partite politike dhe tash priten pune ne drejtim te bindjes se votuesit per vote.
Se si do te reflektohen ndryshimet e kandidateve neper komuna eshte veshtire te themi!
Por, mire eshte ndryshimi. Ai tregon se ka filluar ceshtja te analizihet me mire nga partite dhe udheheqia.
Si reflektohet kjo?
Tash eshte veshtire te theksohet me siguri.
Kjo per faktin se nuk kemi asnje sondazh per te mundur me dhene mendim konkret mbi perfundimin.
Negjithate, duket se nderrimi i kandidateve eshte bere nga partite mbi bazen e analizave partiake, qe ato i kane bere ne terren.
Mbi ate analize jane paraqitur kandidatet dhe keshtu konsiderohet se do te sigurohen suksese.
Si dhe mbi cilat ide politike nuk mund te dihet!
Per mua vetem ne Mitrovicen e veriut eshte siguruar nje koalicion i gjere midis partive politike, pa VV, qe te delet per ball Listes serbe.
A do te korret sukses mbetet te shihet. Mirepo, dalja e perbashket: PDK, LDK, AAK dhe AKR eshte nje zgjidhje shume e qelluar dhe me vend.
Duhet qe kesaj ti bashkohet edhe VV. Se bashku dalin me re forte ne rrezulltatet perfundimtare.
Rrezulltatet tjera,me kandidate te rinje a te vjeter, eshte nje ceshtje qe ne fund qone te nje perfundim, te ai:
partia vendose perfundimisht.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".