Prokuroria Speciale në Komunën e Prishtinës për hetimin e Shpend Ahmetit

Prokuroria Speciale në Komunën e Prishtinës për hetimin e Shpend Ahmetit
Prokuroria Speciale në Komunën e Prishtinës për hetimin e Shpend Ahmetit

Dardan Grapci

  • 19 August 2021 - 16:17

Shkruan: ANALISTI-Dardan Grapci

Ёshtë e vërtet që në komunën e Pejës kanë filluar arrestimet e zyrtarëve komunal, ku sipas mendimit tim them që ka ende zyrtar të tjerë komunal që janë pjesë e korrupsionit dhe dallaverëve me tender apo ndonjë vepër penale.

Dhe uroj qe të vazhdohet me këtë rritem edhe qytetet tjera të Kosovës, sidomos në Prishtinë që dihet publikisht se Shpend Ahmeti së bashku me zyrtarët komunal kanë bërë dhe po bëjnë ende marrëveshje kriminale me shefat e ndërmarrjeve ndërtimore.

Prandaj i bëj thirrje Prokurorisë Speciale në Prishtinë që të fillohet edhe në komunën e Prishtinës me hetime kundër zyrtarëve të lartë komunal duke e përfshirë këtu edhe kryetarin aktual Shpend Ahmetin.


Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online"