E pamoralshme, të gjitha pisllëqet kriminale të qeverisjeve të kaluara opozitarët po ia faturojnë Qeverisë Kurti!

E pamoralshme, të gjitha pisllëqet kriminale të qeverisjeve të kaluara opozitarët po ia faturojnë Qeverisë Kurti!
E pamoralshme, të gjitha pisllëqet kriminale të qeverisjeve të kaluara opozitarët po ia faturojnë Qeverisë Kurti!

Faik Krasniqi

  • 25 August 2021 - 07:40

Shkruan: ANALISTI - Faik Krasniqi

Opozita aktuale për çdo gjë që kanë bërë në Kosovën e pasluftës, do të mundohen të ja veshin Qeverisë Kurti.

Duket sikur këto parti dhe mediat e tyre janë marrë vesh për ta bërë një gjë të tillë. Ai Universitet serb në Veri të Kosovës ekziston që nga paslufta. Kryeministri Kurti ka premtuar qëpisllëqet e tyre do t'i pastrojë. Ka gabuar rëndë që ka bërë premtime të tilla. Asnjë pisllëk nuk mund të pastrohet. Kjo Qeveri duhet të fokusohet në premtimet që kanë të bëjnë direkt me jetën e qytetarit, dhe jo me pisllëqet e opozitës aktuale.

 Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".