Konfiskimi i pasurisë së fituar me krim, provim i madh për Qeverinë Kurti

Konfiskimi i pasurisë së fituar me krim, provim i madh për Qeverinë Kurti
Konfiskimi i pasurisë së fituar me krim, provim i madh për Qeverinë Kurti

Faik Krasniqi

  • 27 August 2021 - 08:27

Shkruan: ANALISTI - Faik Krasniqi

 -Ky ligj, Ligji për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme,  është dashur të bëhet shumë kohë më parë. Por kurrë nuk është vonë.

 -Tash, pas miratimit të ligjit nga ana e Qeverisë është koha të presim,  të presim  veprimet për konfiskimin e pasurisë së paligjshme. Ta shohim kujt po i konfiskohet pasuria. Nëse nuk u konfiskohet atyre që këtë vend e kanë gllaberuar(politikanë, biznemenë kriminale dhe zyrtar të shtetit), atëherë kjo gjë nuk është asgjë.

Do të thotë që kemi të bëjmë thjesht me një spektakël. Por nëse u konfiskohet pasuria të lartëpërmendurve, atëherë e dimë që gjërat janë duke shkuar mbarë. Të presim e të shohim. Mos të bëjmë hop para kohe!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".