Ish-eprori i UÇK-ës akuzon: Komandantat që vrisnin edhe ushtarët trima, i akuzonin për tradhtar!

Ish-eprori i UÇK-ës akuzon: Komandantat që vrisnin edhe ushtarët  trima, i akuzonin për tradhtar!
Ish-eprori i UÇK-ës akuzon: Komandantat që vrisnin edhe ushtarët  trima, i akuzonin për tradhtar!

Naim Miftari

  • 15 shtator 2021 - 07:09

Shkruan: Naim Miftari

Përpos që e vrane një ushtar trim të UÇK, i cili u ekzekutua nga disa të vete me quajtur komanandanta e gjenerala, e vran me duar të lidhura për arsye krejt banale, hakmarrje,tentuan, të ja mvishin edhe aktin e tradhtise të vrarit, kinse në doren e plagosur të mbuluar me fasha ushtari i UÇK  kishte mshefur kinse TOKI-VOKIN e policise Serbe!

Përpos që e vrane një ushtar trim të UÇK, i cili u ekzekutua nga disa të vete me quajtur komanandanta e gjenerala, e vran me duar të lidhura për arsye krejt banale, hakmarrje,tentuan, të ja mvishin edhe aktin e tradhtise të vrarit kinse në doren e plagosur të mbuluar me fasha ushtari i UÇK  kishte mshefur kinse TOKI_ VOKIN e policise Serbe.!

Një rrene e kulluar, trillim për ta mbulu vrasjen gjakëftofte e krejt banale të nje ushtarit trim të UÇK , shpiknin rrena,deziformata të lira dhe etiketime, filma jo X komandanti nga Drenica e ka zane rob djalin e Y komandirit te policise Serbe e ai kinse i ka thane lshoma djalin e tê tregoj kush ështe spijun dhe ku e ka  Toki_Vokin e UDB-es kinse te ju në UÇK,njē rrene e lire genjeshter e 50 centve pse ti jepte Toki_Voki UDB kur atehere kishte telefona mobil qe funkcionon cdo kund dhe ishin shume mate vogel plus mbanin baterine shume ma shume sesa Toki_ Voki i sajuar  nuk jave mbulon vrasjen !

E vertete se Drenica e Kosova lind trima e luftar, por lind edhe tradhtar që vrasin trima mbi trima here pas shpines e here duar lidhur,nese familja e këtij ushtarit trim të vrare hesht ( nuk ështe e vetmja) edhe sot heshtin pasi jane të kenaqur me një rroge.... që e marrin si familja e një dëshmorit, pse të flasim ne ma shume  !?

Ose për shembull vrasësit servilat e disa komandanteve vrasin në Mitrovice dy ushtarve kalimtar duar thate të UÇK, por njëri nga vrasesit qellohet pahiri nga vrasiste tjere vrahet edhe vete një dite pasi hyri KFOR-i në Kosovë,dhe cuditerisht edhe vrasesi “Narkomani" (përpos 60.000 veteranve të rrejshem të luftes) shpallet deshmor në të njejten list me dy viktimat e tij,prap familjet e tyre heshtin, pasi përfitojn para nga humbja e të dashurve  të tyre të vrare pas luftes !

Atëhere pse të flasim ne sot , ne nuk jemi kujdestar as nuk kem fuqi ti luftojme të gjitha padrejtsite e krimet e bëra në Kosovë ,ndersa familjart e tyre e viktimave qe 20 vite heshtin nga friga,nga turpi por sidomos nga përfitimi i naj titulli si hero dhe përfitimi material e moral kinse si deshmor qe 20 vite heshtin si Struci në rëre, tuj pi makijato,kafe e tuj nxe te koftorri e JO ! Nese nuk ju han juve pse mena hanger neve !

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".