Vrasjet dhe krimet i zbardhin vetëm organet e ndjekjes dhe gjykatat

Vrasjet dhe krimet i zbardhin vetëm organet e ndjekjes dhe gjykatat
Vrasjet dhe krimet i zbardhin vetëm organet e ndjekjes dhe gjykatat

Muhamet Kelmendi

  • 19 shtator 2021 - 14:31

Shkruan: ANALISTI - Muhamet Kelmendi

Aktualisht jane dy ceshtje qe jane paraqitur apo qe po shprehen ne media.
Kjo, eshte keshtu tash e dy dekada.
E para, eshte per rastet se gjoja UCK ka vrare shqiptare dhe civiliste dhe, se dyti, jane akuzat e LDK-se per vrasjen e aktivisteve te saja nga PDK.

E para, akuzat e prokuroreve ne Gjykaten Speciale, nuk qendrojne, perderisa ato nuk jane verteruar me aktgjykim te formes se prere.
Kjo eshte large.

Ne Kosove dihet se vrasjet dhe masakrat makabre i ka kryer regjimi serbomadh me makinerine kriminale.
Ata kane vrare femije dhe gra e pleqe. Kane perdhunuar mbi 20 mije femera shqiptare dhe i kane debuar me dhune rreth 1 milione shqiptare.
Keto jane gjera te ditura.

Kjo nuk dmth se nuk ka patur edhe ndonje vrasje midis shqiptareve. Eshte e mundshme!
Une nuk di.
Lidhur me ceshtjen e dyte, te cilen LDK e ka lansuar tash e 20 vjete per vrasjet e anetareve te LDK-se nga PDK, i takon Prookurorise se Spacializuar te merren me ato akuza te renda.
Po keshtu eshte e rruges qe LDK mos te bene akuza te pergjithshme, por le te kokretizohet.
Kjo dmth se duhet thene kush nga kush eshte vrare.
Kuotohet nese i dine!

Vetem keshtu ndihmohet prokuroria ne kapjen dhe ne denimit e vraseseve.
Perndryshe, akuzat shabllon dhe pa fakte,  nuk zgjidhin asgje.
Aq me teper kur qe 20 vjete eshte ne pushtet LDK me PDK dhe asgje konkrete nuk eshte zbuluar.
Keshtu nuk ndihmohet drejtesia.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".