Trepça punon, Pronto mafia fiton!

Trepça punon, Pronto mafia fiton!
Trepça punon, Pronto mafia fiton!

Naim Miftari

  • 21 tetor 2021 - 13:38

Shkruan:Naim Miftari

Normal që ka pun e telashe qeverija gjersa nuk stopon hajnin e bër me dekada ne Trepçen, që nga 1999 Trepça u vjedh kurr pa undalur sistematikisht nga klani Pronto,her me ndihmen e kamiljonve të Zvonko Veselinoviçut e her me kamijona të Gani Thaqit,Ferat Shales e Azem Syles,Bedri Hamzes....xehja e vjedhur e Trepçes me dekada ësht transportu nga transportuesit e krimit të organizuar Veselinoviç_ Pronto Kulles në Mal të Zi në Bari ku pastaj esht ngarkuar nga firmat Kineze dhe zehja e vjedhur e Trepçes kan perfunduar ne shkritoret dhe në uzinat e Kines.! Në ket vjedhje te shekullut pos ish krytarit tê parlamentin të Kosoves dhe ish krytarit te shtetit kan qen te implikuar me dy duart edhe Dogana,Policija,prokuror e zyrtar tjer të shtetit vjedhja tentohet edhe tash të vazhdoj tani në menyra ma demokratike jo permes vagave te kurdisura jo permes mbetjeve jo permes pronave të shumta që i posedon Trepça.! Një koh xehja disa qindra ton të vjedhur nga Trepçes ishin grumbulluar në Milloshev nē pronat e (Sherf Petrolit) bashkshortit të Euvxhenije Gani Thaqit deputetes të PDK e cila na mante lekcjone në parlamentin e Kosoves mbi sundimin e ligjit,Kosova nuk ësht e varfer Kosova ësht vjedh na u ka vjedh edhe e ardhmja !

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".