Republika e Kosoves po kërcënohen nga Rusia

Republika e Kosoves po kërcënohen nga Rusia
Republika e Kosoves po kërcënohen nga Rusia

Muhamet Kelmendi

  • 24 tetor 2021 - 10:15

Shkruan: Muhamet Kelmendi

Armiqet e Republikes jane te medhenje. Baza e armiqesise eshte ne Brograd dhe ne Moske.

Serbia dhe Rusia po punojme per demetimin e Republikes.

Rusia po e armatose me arme moderne Serbine. Po keshtu po kryne edhe pune spiunazhi ne favor te ideve sllaviste sllave.

Kjo tregon se Rusia po perdor te gjitha mjetet ne dispozicion per te ndikuar dhe shtrire influencen sllavomadhe ne kete rajon.

Ne OKB po ndale Rusia kerkesat dhe veprimet e SHBA-ve e te Anglise-se per largilin e UNMIKUT nga Kosova.

Puplikishte po perkrahe shteti rus kudo Serbine. Perkrahje po i jepe Serbise edhe financiarishte dhe kuptohet edhe ne forme ushtarake .

Debimi dy zyrtareve ruse nga Kosova eshte pikerisht kjo qe tregon se zyrtaret ruse e kane cenuar sigurine kombetate dhe rendin kushtetues te Republikes.

Ata punon si zyrtare ne zyren ruse te nderlidhjes ne Prishtine.

Kosova si shtet eshte ne qender te aktivitetit rus. Me kete Moska po punon per te rikthyer pushtetin serb dhe rus ne Republike. Tere mundin dhe qellimin e kane te demetimi i Republikes se  Kosovs.

Organet e Kosoves kerkohet te jene syqelur dhe te punojne paderprere ne ruajtjen e Republikes.

Armiqet jane te medhenje dhe te forte, por kur ballafaqohen me forcen liridashese, ata humbin.

Republika e Kosoves eshte shnderruar hale ne sy per armiqet serboruse e te tjere.

Kjo tregon domosdoshmerine e mbrojtjes.

Jam i bindur ne organet e rendit dhe te sigurise ne Kosove.

Fale tyre po ruhet Repunlika.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".