Numëruesit e “shkolluar” të partive politike po i vjedhin edhe po i shesin votat!

Numëruesit e “shkolluar” të partive politike po i vjedhin edhe po i shesin votat!
Numëruesit e “shkolluar” të partive politike po i vjedhin edhe po i shesin votat!

Blerim Burjani

  • 27 October 2021 - 07:38

Shkruan: ANALISTI-Blerim Burjani

Përderisa partitë politike i numërojnë votat e veta, me komisionar që vetë po dërgojnë gjithmonë do të ketë probleme dhe do të ketë parregullsi.

Manipulimet me vota gjithmonë po bëhen nga individët që shtyhen apo nxiten për të bërë manipulime , vjedhje votash, prishje te votave dhe gjera tjera qe dëmtojnë procesin. Deri më tash BE ka kërkuar qindra herë që të reformohet sistemi zgjedhor dhe sistemi teknik por deri më tash asnjëherë nuk kanë pasur vullnet për ta bërë.

Tash në këto zgjedhje ka probleme të theksuara, siç është rasti i Hanit të Elezit dhe raste tjera sporadike, dhe përplot dyshime në disa komune për manipulime, blerje votash, dhe gjëra tjera.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".