Ish-eprori i lartë i UÇK-ës ka pyetje të rëndë për Hashim Thaçin: A po i sheh ëndërr Behajdin Allaqin, Haki Imerin e Ahmet Krasniqin para se ti dërgonit vrasësit për ti vrarë?!

Ish-eprori i lartë i UÇK-ës ka pyetje të rëndë për Hashim Thaçin: A po i sheh ëndërr Behajdin Allaqin, Haki Imerin e Ahmet Krasniqin para se ti dërgonit vrasësit për ti vrarë?!
Ish-eprori i lartë i UÇK-ës ka pyetje të rëndë për Hashim Thaçin: A po i sheh ëndërr Behajdin Allaqin, Haki Imerin e Ahmet Krasniqin para se ti dërgonit vrasësit për ti vrarë?!

Naim Miftari

  • 02 November 2021 - 14:28

Shkruan:Naim Miftari

-Hashim.. a e shihni ndonjëherë ëndërr Bahajdin Allaqin,  apo mësuesin tuaj Haki Imerin, që para se të dërgonit vrasës ta vrisnin edhe e çarmatosët,  i njejti veprim i ndodhi edhe ministrit të mbrojtjes Ahmet Krasniqit e shumë tjerë që u zhdukën pa gjurmë. Ndoshta qindra miliona euro e dhjetëra avokatë, pastaj vrasja dhe zhdukja e dëshmitarëve dhe shërbimet sekrete (armiqësore ndaj Kosovës) të ndihmojnë prapë e del edhe “i pa fajshëm" po a mundesh të dalësh i pa fajshëm para zoti para vetvetës.  Si ndihesh kur në mëngjes,  e shikon veten në pasqyrë,  a e din edhe vet mirë se përball teje po e sheh një kriminel që ka ngrit një perandori në themele të gjakut,të tradhtisë,të krimit,të intrigave dhe të hajnisë .!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".