Kordinatori i rrëzimit të Qeverisë Kurti 1 për t’a ndarë Kosovën e për t’a shpëtuar veten nga burgu ka qenë Hashim Thaqi, Vlora Çitaku dhe bishtat e tij pakurrizorë në LDK !  

Kordinatori i rrëzimit të Qeverisë Kurti 1 për t’a ndarë Kosovën e për t’a shpëtuar veten nga burgu ka qenë  Hashim Thaqi, Vlora Çitaku dhe bishtat e tij pakurrizorë në LDK !   
Kordinatori i rrëzimit të Qeverisë Kurti 1 për t’a ndarë Kosovën e për t’a shpëtuar veten nga burgu ka qenë  Hashim Thaqi, Vlora Çitaku dhe bishtat e tij pakurrizorë në LDK !   

Naim Miftari

  • 04 November 2021 - 14:02

Shkruan:Naim Miftari

Këte studentin  e Yoni Bolltonit kët’  Z.zarin Grenelin e LDK-es  nga ambasadori i deshtuar nê Gjermani qe  në Prishtine e solli Hashim Thaqi me ndihmen e  Lobit të kishave  Ortodokse Serbo-Ruse- Greke, me ndihmen e dhandrrit Serb M-Pallmer-it dhe me ndihmen edhe të Aleksader Vuçiçit , Edi Rames dhe me servilat  pakurrizore te LDK, po nejse se kontaktet e para pos me Yoni Bolltonit pastaj edhe me Grenellin ja krynte Vlora Qitaku sekretaresha e Hashim Thaqit , kinse ambasadore e Kosoves në Vashington DS .!

Pastaj Hashim Thaqi dy here privatisht e viziton  ate ne Berlin, një her me një mashkull kinse përkthyes me një b.shter të LGT- eve,,, ku për ta shpetuar veten nga burgu nga Gjukata Speciale e bind Grenellin se Kosoven duhet me e nda dhe se  Albin Kurti ishte pengesa e vetme, për me arrit’ sukses m’u nda Kosova, pasi Trump-i edhe ashtu na shpetoj nga lufta 450 vjeqare edhe pse as se kishte idene se as në cilin kontinent ishte Kosova shteti Musliman !

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".