Pas 8 vite mandat në krye të Prishtinës, janë faktet që e inkriminojnë Shpend Ahmetin, të dërgohet drejtë në burgun e hajnave për siguri të lartë në Dyz!

Pas 8 vite mandat në krye të Prishtinës, janë faktet  që e inkriminojnë  Shpend Ahmetin,  të dërgohet  drejtë në burgun e hajnave për siguri të lartë në Dyz!
Pas 8 vite mandat në krye të Prishtinës, janë faktet  që e inkriminojnë  Shpend Ahmetin,  të dërgohet  drejtë në burgun e hajnave për siguri të lartë në Dyz!

Dardan Grapci

  • 28 nëntor 2021 - 07:48

Shkruan:ANALISTI-Dardan Grapci

Shpend Ahmeti për dy mandate ka dështuar në çdo aspekt duke filluar nga sigurimi i qytetarëve në rruge e deri tek ndërtimi i parqeve për fëmijë. Shpend Ahmetit si duket gjithë ai mund që e ka bërë në dëm të Prishtinës, shume shpejtë do ti shpërblehet me pranga në duar dhe burgim të rëndë që do të jetë  i përafërt me burgun e  përjetshëm. Si Kryetar i Prishtinës ndoshta ka qenë i amnistuar nga Ligji, por tani jashtë postit të kryetarit, jo vetëm që do të dënohet, por edhe do të gjobitet në vlerë monetare per pastrimin e parave te pista ne miliarda euro per 8 vite nga korrupcioni dhe krimi i organizuar,droga etj.!

Për Shpend Ahmetin ka shumë fakte përreth tij që duhet të përfundoj në pranga dhe aspak nuk duhet të lihet i lirë, ka shumë fakte për të cilat qytetarët e Kosovës por edhe mediet kosovare i kanë  në dispozicion kundër tij për veprimet e tij korruptive.

Për ata lexues që nuk e dinë arsyen se për çka duhet të duhet të dënohet me burgim Shpend Ahmeti do ju shkruaj disa fakte :
1. Marrëveshja me Devollët për furnizimin e shkollave fillore me kifle dhe qumësht, ku shumë prind janë ankuar se kiflet janë bajat dhe qumështi ishte zbuluar se është furnizuar me afat të skaduar.
2. Marrëveshja kriminale me Devollët për shitjen e parkingut prapa Palestrës sportive –Pallati i Rinis, ish Boro e Ramizi , ku ka qenë e planifikuar që ajo të përdoret për ndërtime banesore e cila në fakt është anuluar nga Qeveria.
3. Marrëveshja e muajve të fundit e cila ka qenë për ndërtime banesore në lagjen e Lakrishte, ku në fund edhe Policia e Kosovës e ka ndërprerë këtë aksion të ndërtimit dhe që akoma po vazhdohen hetimet kundër Shpend Ahmetit dhe ortakëve të tij. 
Këto nuk janë të gjitha, por vetëm disa nga pikat kyçe pse duhet të arrestohet menjehere dhe dënohet me burgim Shpend Ahmeti. 


Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".