Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka të drejtë  për krerët e UÇK-së në Hagë: Është e pabesueshme të kesh politikanë të lartë të Kosovës në burg që luftuan për liri

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka të drejtë  për krerët e UÇK-së në Hagë: Është e pabesueshme të kesh politikanë të lartë të Kosovës në burg që luftuan për liri
Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka të drejtë  për krerët e UÇK-së në Hagë: Është e pabesueshme të kesh politikanë të lartë të Kosovës në burg që luftuan për liri

Naim Miftari

  • 21 March 2022 - 16:18

Shkruan:  Ish-eprori i UÇK-së: Naim Mifatri

E pa besueshme kryeministër është,  e vërtetë,  se disa luftar të liris janë në burgun e Hagut pa faj ku s’pakut dy persona që janë të akuzuar në Hagë i kam takuar vetë disa herë gjatë luftës në beteja të ndryshme në tër Kosovën, por disa të akuzuar tjerë që janë aty,  janë vetëm profitera e multi milionerë të luftës, janë hajna të fondeve të luftës, jan keqpërdoruesit ma të mëdha të emblemës së shenjt të vetë UÇK-së. Ata janë njerëz që e tradhtuan dhe e demobilizuan UÇK-në  (sepse s’ju duheshin më UÇK ja) dhe janë keqpërdoruesit ma të tmerrshëm të luftës për liri.!

Lufta e disa prej tyre rrezikun" ma të madhe që e kanë pasur është zhvilluar në betejat e ndryshme të Kamasutres nëpër hotelet Evropiane dhe Tiranës,  beteja me dashnoret e tyre të shumta,  e herë me gratë e tyre. Lufta e tyre ishte qysh mu pasurua e me ba përçarje dhe duke ja  pastruar rrugën veti për pushtetin pas luftës,  duke i eleminue  me rend krerët kryesor të luftës,  disa duke i vrar vetë pas shpinës e disa duke i hedhur në pritat e Milicis dhe ushtrisë Serbe,  e disa duke i hedhur përmes UDB- së nëpër burgjet Serbe.?

Për sot kaq po i lus këta zagart mediatik e këta patriotat e internetit zagar të Pronto Mafis tjetrën herë montona,  bëjeni  ndonjë  fotomontazh më të  mirë, sepse kur kam qenë shëndosh sum ka hanger ... bash hiq as për juve e as për patronat e juaj,  e tani kur un vuaj nga sëmundja e kancerit mendoni vet sa më han... për juve edhe për patronat e juaj!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online