Festë e madhe për qytetarët e Kosovës në fund të këtij viti, vjen liberalizimi i vizave

Festë e madhe për qytetarët e Kosovës  në fund të këtij viti, vjen liberalizimi i vizave
Festë e madhe për qytetarët e Kosovës  në fund të këtij viti, vjen liberalizimi i vizave

Blerim Burjani

  • 08 July 2022 - 07:33

Shkruan: ANALISTI-Blerim Burjani

Deri në fund të këtij viti gjasat janë reale që të ndodhë liberalizimi i vizave. Kosovarët kanë merituar shumë më heret libralizimin por kjo nuk ndodhi dri më tash për shkak të byrokracisë dhe paragjykimeve politike për Kosovën.

- E vërteta ësht se ka shumë njerëz të pakënaqur në Kosovë për shkak të politikes 22 vjcare të dëmshme për qytetarëët e Kosovës. Shumica janë të dëshpruar me politikën në Kosovën. Politikanët analfabeta qe 22 vjet e kanë sjellë Kosovën këtu ku është me e përplot pakanqësi, plotë tensione e nevozë. Shumica e të rinjëve janë mllfosur shumë me këta njerëz që thonë se merren me politikë por më shumë se me politikë të mirfillët për shtetin janë marr me veprime në dëm ndaj popullit. ështe e dhimbshme kur shumica e njerëzve në Kosovë deklarohen publikisht se nuk mundë të qëndrojnë në një shtet të tillë, ku njerëzit vjedhin shtetin në emër të votës së tyre.

Pra ka shumë politikë destruktive po sikur ka shumë që thirren në vlera që tash më tepër janë histori e kaluar, pra pjesë e librave por jo më aktive. Pra duke u marr me këto tëma , shumica e njerëzve janë dëshpruar dhe nuk i interson përveç familjes së vetë. Gjendja po vijnë duke u rënduar. Shumica këtij Kuvendi që përfaqëson qztetarët e Kosovës përbëhet nga njerëz të papunë që thone se merren me politikë. Kjo është totalisht e pa prnaueshme që njerëzit analfabet dhe të pa punë të arrijn të sundojnë me jetën e qytetarëve dhe buxhetin e tyre.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".