Policia duhet t’i parandaloj tentimet kriminale nga grupet terroriste me njerëz mercenar të paguar nga shërbimet e huaja dhe krimi i organizuar

Policia duhet t’i parandaloj tentimet kriminale nga grupet terroriste me njerëz mercenar të paguar nga shërbimet e huaja dhe krimi i organizuar
Policia duhet t’i parandaloj tentimet kriminale nga grupet terroriste me njerëz mercenar të paguar nga shërbimet e huaja dhe krimi i organizuar

Blerim Burjani

  • 25 September 2022 - 08:52

Shkruan: ANALISTI: Blerim Burjani 

 

Organet e sigurisë duhet të kryejnë punën e vetë ashtu si deri tash, të angazhohen që ti zbulojnë kriminelët për të parandaluar kryerjen e veprave penale, sulmet terroriste ndaj figurave të larta politikë e publike. Deri më tash është arrit që   organet e rendit, policia hetimore dhe AKI të parandalojnë veprimet me aksione terroriste e subversive ndaj shtetit dhe figurave publike politike. Këto institucione deri më tash e   kanë kryer punën e tyre si duhet,  për ti ndal kriminelët që  të qarkullojnë nëpër Kosovë dhe të marrin veprime kriminale ndaj njerëzve dhe figurave  të larta politike në vend. Organet duhet të jen syçelur dhe të  angazhohen për të parandaluar veprime kriminale dhe me njerëz mercenar, me terrorist të ndryshëm që mund të ndikojnë në destabilizimin e Kosovës.

 

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".