Alarmuese: Spiunët serbo-rusë janë shpërndarë me rrjetin e tyre gjithandej në Kosovë si vaji në lakra!

Alarmuese: Spiunët serbo-rusë janë shpërndarë me rrjetin e tyre gjithandej në Kosovë si vaji në lakra!
Alarmuese: Spiunët serbo-rusë janë shpërndarë me rrjetin e tyre gjithandej në Kosovë si vaji në lakra!

Reshat Badallaj-Zhuriani

  • 01 February 2023 - 15:11

Shkruan:ANALISTI- Reshat Badallaj- Zhuriani

 

Këta spiun me detyra të posaçme veprojnë në Kosovë të urdhëruar nga qarqet shoviniste serbe, nga Beogradi, si sulme kundër policisë së Kosovës, kundër EULEX-it, KFORI-T dhe edhe më keq për të vrarë dikë tjetër dhe të jua  lënë këmbët e arushës shqiptarëve, siç u bë publike  kurdisja për të vrarë Dick Martyn dhe më pastaj të lehin si e kanë zanat,  që kinse e kanë bërë shqiptarët. Mjerisht ka shumë shqipfolës që ndër dej u buron gjaku i vrullshëm atyre që kanë ngrënë çorbën e Beogradit dhe kush janë dëshmuar që kanë bërë argatin e Serbisë fashiste kundër Kosovës të gatuara në Beograd dhe Kremlin.

 

Kush janë këta spiunë dhe nga kush paguhen...?! Mos thoni më vonë që nuk ju tregova me kohë. Le ta dijn mirë kjo kope spiunësh serbo-rusë, mjerisht shqipfolës dhe shpirtshiturish, se do të  gozhdohen si Krishti në kryq, do mbeten me damkën e tradhtisë se fati i tyre është i zi, se duhet menduar një gjë se shumë keq është kur populli yt të vret dhe populli i huaj të mban zi. Spiunët dhe tradhtarët është mirë që me veti të marrin litarin që do i vënë rreth gurmazit dhe duhet marr thasët me veti për t´i mbledhur eshtrat. Serbosllavia, më herët në tërë Ballkanin ka zbarkuar jo më pak se 2200 udbashët dhe më të rrezikshmit nga këta 720 i shpërndan si vaji në lakra në Kosovë, që kanë bërë tmerr, batërdi e lemeri, duke vrarë shqiptarët me sakicë e hanxhar dhe i kanë humbur pa shenjë e pa dok. Serbia fashiste i paguante mirë langonjtë që jepnin haber dhe merrnin me mend dhe analizoni me gjakftohtësi se në Kosovë, para luftës ishin mbi 880 fshatra etnikisht të pastra dhe Beogradi i dinte të gjitha lëvizjet dhe sa lugë kishte një familje. Serbia fashiste bashkë me Rusinë e Carit duke parë se përfundimisht e ka humbur Kosovën, këto murtaja të zeza nuk rrinë rehat për të destabilizuar Kosovën, dhe sipas tyre mundohen me i´a lënë kopilin në derë, ka shpërndarë shumë spiunë në tërë Kosovën. Dihet se më së shumti janë të strehuar në pjesën Veriore të saj.

Këta spiun me detyra të posaçme veprojnë në Kosovë të urdhëruar nga qarqet shoviniste serbe, nga Beogradi, si sulme kundër policisë së Kosovës, kundër EULEX-it, KFORI-T dhe edhe më keq për të vrarë dikë tjetër dhe të jua lënë këmbët e arushës shqiptarëve, siç u bë publike kurdisja për të vrarë Dick Martyn dhe më pastaj të lehin si e kanë zanat, taman si ata “kur*vat” që kinse e kanë bërë shqiptarët.

Mjerisht ka shumë shqipfolës që ndër dej u buron gjaku i vrullshëm atyre që kanë ngrënë çorbën e Beogradit dhe kush janë dëshmuar që kanë bërë argatin e Serbisë fashiste kundër Kosovës të gatuara në Beograd dhe Kremlin. KETA SPIUNË duhet përcjell me shumë kujdes se si thonë nga viset e mia në Zhur të krahinës së Lumës, Republika e Shqipërisë thuhet:"Ujku e ndërron kimen e vesin jo". Pra ata që i kanë shërbyer terroristit të pestë botëror, qenit plak, Josip Broz Titos, Aleksandër Rankoviqit, që kishte thënë se duhet lëshuar kosën e vdekjes në kokat shqiptare, i kanë shërbyer Rusisë Cariste dhe kriminelëve të tyre, dhe mos mendoni se këta spiunë kanë ndërruar mendje, këta janë si gjarpri nën gjethe, kafshojnë helmueshëm.

Pra, duhet bërë hije dhe pullë postare për t´i përcjell dhe ndjekur sojin e tyre që të mos bëjnë zullum të rëndë. Ky soj i keq ndryshe flasin, ndryshe veprojnë, këta qelbësira dhe merimanga të zeza, të vrasin natën dhe të vajtojnë ditën, këta zgërdhihen si qen në publik dhe të fusin hanxharin pas shpine dhe të bien sakicë prapa kurrizit. Kjo racë e poshtër që i kanë shërbyer kriminelit Josip Broz Titos, bile krenohen me këtë kriminel që ka bërë masakra të pa para në Drenicë, në Tetovë, Goli Otok, në Tivar dhe gjithandej, për interesa Serbinë të Drazh Mihajlit, kundër Kosovës i kanë ra pa u ndalur kambanave të mortit, kanë dëgjuar frymëmarrjen e atdhetarëve dhe i kanë burgosur me montime politike dhe pastaj i kanë humbur pa shenj e pa dok.

Këta që ndër dej kanë gjakun e Kremlinit dhe të vojvodëve akoma janë aktiv kundër Kosovës dhe shqiptarëve sepse për atë punë paguhen me para me thasë dhe më pastaj shkojnë e bëjnë dyzen ahengu. Këtë qe po e paralajmëroj nuk duhet bërë asgjë se ata përdorin edhe celular të vjetër për të mos dëgjuar , dërgojnë emisarët e tyre për t´i dhënë haberet. Pra, duhet përgjuar dhe përcjell sa nuk është bërë vonë, se këta për para jo vetëm që japin gruan e shtratit, por japin edhe vendin si të ishte plaçkë. Këta janë të lidhur me Serbinë dhe Rusinë si mishi me thonin dhe janë të betuar që t´i mbesin besnik. Akoma mendojnë se do kthehet Serbia në Kosovë duke harruar se ka vdekur  ëndrra e këtyre langonjve. Si do që të jetë, përpos organeve shtetërore në Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni, Shqipëri duhet edhe populli t´i bëj sytë katër kundër kësaj koshere grenzash për të mos u bërë më e keqja si dëshirojnë kjo kope spiunesh që është nga hiri i zezanajes serbo-ruse, sepse këtu i kanë grazhdin, kopenë dhe stanet.  Le ta dinë mirë kjo kope spiunësh serbo-rusë, mjerisht shqipfolës dhe shpirtshiturish se do gozhdohen si Krishti në kryq, do mbeten me damkën e tradhtisë se fati i tyre është i zi se duhet menduar një gjë se shumë keq është kur populli yt, të vret dhe populli i huj të mbanë zi. Spiunët dhe tradhtarët është mirë që me veti të marrin litarin që po i vënë rreth gurmazit dhe duhet marr thasët me veti për t´i mbledhur eshtrat.

 

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".