Këto grupe bandash të dështuara që deri dje ishin në pushtet, do të dështojnë

Këto grupe bandash të dështuara që deri dje ishin në pushtet, do të dështojnë
Këto grupe bandash të dështuara që deri dje ishin në pushtet, do të dështojnë

Reshat Badallaj-Zhuriani

  • 28 March 2023 - 09:30

 

Shkruan: ANALISTI- RESHAT BADALLAJ-ZHURIANI

Ka ikur ajo kohë kur e kanë mashtruar popullin me premtime boshe, kur e kanë mashtruar,blerë si palaço dhe tani jemi në kohë tjetër kur populli është vetëdijesuar dhe i ka hapur sytë dhe voton me ndërsyerje, pa mashtrime dhe pa pazar, voton ashtu si i thotë mendja e tij, prandaj këta matrapaz e shkuar matrapazëve, aq naiv janë se nuk e dinë ata se përkundrazi më tepër e forcon VV-në kritika e tyre se sa e dëmton, sepse këta nuk shohin më tutje se i ka verbuar hajnia dhe lakmia për pushtet dhe asgjë tjetër.

-Skenari i bandave në theqafje për të rrëzuar qeverinë me deputet të luhatshëm,të mashtruar e të shitur, të pavendosur nuk është asgjë tjetër pos naivitet i turpshëm e primitiv. Këta deputet të bandave në theqafje që ishin në Kosovë më parë mos i raft gurit e drurit të kthehen që na e vodhën djersën tone, taksapaguesit dhe buxhetin e shtetit, për tu pasuruar vetë dhe për tu bërë super milionerë që deri dje kishin pasuri një kalë, një gomar dhe eventualisht një pulë, do të duhej të merren në këtë kohë krizash me politikë të bashkuar, se si të dilet njëherë në përballje me pushtuesin shekullor,kriminal, gjenocidal, që quhet Serbi fashiste, për një jetë më të mirë për qytetarin e jo me lojëra të turpshme dhe qesharake duke kuptuar edhe qytetari më i thjeshtë që e kanë për pushtet dhe të pangopur për HAJNI. Këtyre u ka dalë boja dhe nuk i beson më askush, prandaj duhet lënë këto lojëra matrapazësh e kusarësh por duhet kthyer punës për të cilën e kanë marr besimin nga qytetarët e sidomos nga votuesit.

Ikja u Humollit dhe humollave të tjerë që luajnë bisht nuk është serioze dhe nuk do të peshon shumë sepse më nuk mashtrohet populli me taktika idiotësh dhe të faqes së zezë. Ka ikur ajo kohë kur e kanë mashtruar popullin me premtime boshe, kur e kanë mashtruar,blerë si plaçe dhe tani jemi në kohë tjetër kur populli është vetëdijesuar dhe i ka hapur sytë dhe voton me ndërsyerje, pa mashtrime dhe pa pazar, voton ashtu si i thotë mendja e tij, prandaj këta matrapaz e shkuar matrapazëve, aq naiv janë se nuk e dinë ata se përkundrazi më tepër e forcon VV-në kritika e tyre se sa e dëmton, sepse këta nuk shohin më tutje se i ka verbuar hajnia dhe lakmia për pushtet dhe asgjë tjetër.

Edhe dorëheqja e Kices, apo si e pat emrin CI*CES apo Keces dhe atij HAKI TOPUZIT, përkundrazi këta janë të shitur, të mashtruar, që tradhtuan elektoratin që i votuan që tani e tutje do shihni se në fund do të përfundojnë në koshin e plehrave dhe nuk do ti dëgjoj kush më tutje. Hakiu e ndjeu viçin gjalle kur ju rrit mendja dhe filloi të sillet taman si bibani në pleh dhe e morri veten në qafë.

Po, më thoni se ky Haki Topuzi, me duket se e pati gallapin Abazi, kur ia zunë bishtin me derë dhe e larguan me shqelm bythëve doli edhe e trazoi familjen Dehari dhe duke lehur taman si qeni pas hënës,po e përsëris duke lehur si qeni në shi,si qeni i rrahur dhe si qeni pas hënës. Po a ka turp më të madh se faqeziu në këtë kohë të trazoj eshtrat e Astrit Deharit. Po, ku ishe më herët more Gomar, më qartë, more magar, se nuk e kupton fjalën Gomar, përse nuk flisje dhe si erdhi fundi yt? Ike si qeni me bishtin ndër vegë dhe mos mendoni se jeni duke bërë gjëmën me ikjen e faqes së zezë, ikja juaj është e turpshme dhe me turp dhe me damkën e zezë të tradhtisë. Ndaj skenarët e bandave të tjera hajnash e titistësh të pan sllavistëve do të dështojnë pa më të voglin dyshim. Këtë mbajeni mend njëherë e mirë!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".