"Kukuvajka serbe" po vazhdon me britma kriminale

Muhamet Kelmendi

  • 26 May 2023 - 11:52

Shkruan: ANALISTI - Muhamet Kelmendi 

 Nga vizitat e kriminelit të luftës nëpër Serbi nuk pritet ndonjë pozitivistet  në raport me popujt tjerë dhe, sidomos me Republikën e Kosovës. Krimineli  Vuçiq do të vazhdon ideologjinë luftënxitëse neofashiste. Nëpër takime do të diskutoj për gjendjen dhe pozitën e Serbisë, duke u ankuar për presionin mbi të dhe duke thënë: "Serbia neçe nikada  da se preda".

Do të shpreh presionin që po bëhet mbi të nga BE dhe SHBA. dhe, pavarësisht kësaj, do të kërkon të ruhet sovraniteti i Serbisë. Kosovën do te quan krahinë jugore serbe. Do të përsërisë ultimatumin për me 01. Qershor dhënë Kosovës. Këto janë mendimet që ky kriminel  dhe shteti serb i kanë bërë si vjersha. Tamam si "kukuvajka" e Desanka Maksimoviçit. "Kuku leje" është britma kriminale nëpër takime. 

 Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".