Lidhjet neofashiste sllave Moskë-Beograd duhet të ndërpriten

 Lidhjet neofashiste sllave Moskë-Beograd duhet të ndërpriten
 Lidhjet neofashiste sllave Moskë-Beograd duhet të ndërpriten

Muhamet Kelmendi

  • 27 May 2023 - 11:57

Shkruan: ANALISTI- Muhamet Kelmendi

 Neosllavomedhenjtë: Dadic, Vulin dhe Dodik shkuan në Moskë, tek vëllai i madh pansllav, Putin, ndërsa Perëndimi heshtë ndaj kësaj lidhje.Rreziku pas këtij koalicioni sllave për front të luftës në Ballkan është i lartë. Pse nuk vepron Brukseli, Uashingtoni, Londra, Parisi a Berlini kundër kësaj lidhje neofashiste sllave.

Veriu i Kosovës është vendi më neuralgjik për ëe filluar Fronti Pansllav. Në Veri janë organizuar dhe armatosur grupe kriminale serbo-sllave. Rusia ka dërguar armë dhe kriminel të "Vrangelit". Perëndimi heshtë! Mos pritet lufta pansllave duke sakrifikuar Kosovën për të intervenuar!!?? Mos këtu është loja e madhe e ndarjes së kufirit influencues midis Pansllavizmit dhe Evropës? Natyrisht se Kosova kundërshton dhe do të mbrohet me çdo mjet. Nuk kanë ku shkojnë shqiptarët. Thika pansllave ka arritur në palcë. Durimit i ka adhur fundi.

 Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".