Sulmet kriminale në veri nuk e frikësojnë Kosovën

Sulmet kriminale në veri nuk e frikësojnë Kosovën
Sulmet kriminale në veri nuk e frikësojnë Kosovën

Muhamet Kelmendi

  • 25 September 2023 - 12:49

Shkruan ANALISTI - Muhamet Kelmendi

Sulmet e armatosura, sot në ora 03 të mëngjesit, mbi organet e rendit dhe të sigurisë  në Kosovë, nga ra një polic, përkatësisht Afrim Bunjaku dhe u plagosen dy të tjerë, është akt i rëndë kriminal dhe rrjedhë drejtpërdrejtë nga Qeveria e Serbisë, nga kryekrimineli Vucic.

Bllokimi I tyre i më shumë we 30 kriminelëve, të armatosur rëndë dhe me mjete të blinduara, të veshur me rroba luftarake, të bllokuar ne Manastirin e Bajskes,, është një veprim tjetër kriminal, sepse po keqpërdoret objekti fetar për sumle kriminale.

Organet e Kosovës gjinden në lartësi të detyrës shtetërore.

Policisa e Kosovës është mirë e perkatitur dhe me siguri ka kapacitete të merret me dhunën e tillë kiminale.

I urojmë suksese.

Kërkohet nga UE dhe nga SHBA të dënojnë aktin kriminal dhe të kërkojnë nga Qeveria ne Beogradit të ndali veprimet e tilla kriminale. 

Serbia i ka organizuar, armatosur dhe nga Vuçiçi udhëhiqet në aksione kriminale. 

Priten edhe veprime kriminale shumë më të gjëra.

Kjo ndalet ne Beograd.

Serbia e njehë vetëm forcën.

SHBA dhe UE kërkohet të tregojnë forcës ndaj Beogradit, sidomos kryekrimibelit Vuçic, që paqa në Kosovë të arrihet.

Vetëm me këto mjete ndalen aktet kriminale.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".