Partitë politike në Kosovë janë mbjellëse të të gjitha të këqijave, që nga viti 2000 e këndej

Partitë politike në Kosovë janë mbjellëse të të gjitha të këqijave, që nga viti 2000 e këndej
Partitë politike në Kosovë janë mbjellëse të të gjitha të këqijave, që nga viti 2000 e këndej

Agim Bajrami

  • 01 November 2023 - 11:03

Shkruan: ANALISTI - Agim Bajrami

 Gjithsecili , që ka mision antikombëtar e kundër shtetit të Kosovës ftohen nga shumice e medieve kosovare me frekuencave kombëtare, të përhapin dhe mbjellin jo vlera kombëtare,e të cilat dëmtojnë interesat kombëtar e shtetëror. Edhe sistemi i drejtësisë në Kosovë, vetëm profesionale nuk është .Në vend që ti ndjek të gjithë ata/ato që përhapin ,abuzojnë  dhe veprojnë kundër interesave kombëtare dhe shtetërore, prokuroria e shtetit abuzon me autorizimet ligjore dhe kushtetuese, dhe ndaj veprimtarëve e mbrojtësve të vlerave kombëtare dhe shtetërore, mundohet ti frikëson, se po i heton... dhe për çka po i heton.  Në kushtet e funksionimit normal të shtetit kushtetues ,ai apo ajo prokurore duhet të jetë në burg,për shkak të abuzimit me autorizimet ligjore e kushtetuese.

 Partitë politike në Kosovë, janë çerdhja e mbjelljes e të gjitha të këqijave, që nga viti 2000 e këndej, për të gjitha devijimet dhe instalimin e jo vlerave në shoqërinë shqiptare në Kosovë. Hoxhallarët në Kosovë, kanë misionin, për shkombëtarizimin e shqiptarëve dhe krijimin  e shoqërisë arabe në Kosovë dhe Evropë. Hoxhallarët në predikimet e tyre në masë ,përçojnë mesazhin tek pjesëmarrësit ,e sidomos tek rinia shqiptare që është masovike pjesëmarrëse e dëgjimit të rrenave të hoxhallarve  ,se për të qenë i dashur tek perëndia,së pari duhet të kalosh nga shqiptari në arab. Këtë mision e përkrahin ,partitë politike në Kosovë,mediet. Misionarët e përhapjes së islamit arab dhe veprimeve indoktrinuese  terroriste në Kosovë dhe Evropë,  instruksionet i marrin  dhe financohen nga Serbia ,Rusia,Irani, Arabia Saudite dhe Turqia. 

Politikë bërësit e Kosovës, me heshtje i tolerojnë dhe për ndonjë votë të tyre,që edhe janë bashkëpjesëmarrës në atakimin e vlerave kombëtare dhe të vlerave kushtetuese të Kosovës,ku besimet fetare garantohen dhe lejohen vetëm në suazat e lirisë së besimit të lirë individual. Dhe për të avancuar shqiptarët drejt vlerave të civilizimit botëror,në Kosovë duhet të qeverisin individët, që në veti përmbajnë edukim real të vlerave evropiane, e jo intriga ballkanase të ngatërruara me islamin arab...??? 

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Onlin