Pisllëqet që bënë Hashim Thaçi, i zbatojnë lakmitarët për pushtet tjerët

Pisllëqet që bënë Hashim Thaçi, i zbatojnë lakmitarët për pushtet tjerët
Pisllëqet që bënë Hashim Thaçi, i zbatojnë lakmitarët për pushtet tjerët

Faik Krasniqi

  • 11 September 2020 - 07:33

Shkruan: Faik Krasniqi

“E përshëndeti nënshkrimin e marrëveshjes në Uashington, kurse tash thotë që çështja e Ujmanit nuk duhet të diskutohet. Ky delegacion me vetëdije të plotë janë futur në grackën e Hashim Thaçit, për shkak të lakmisë së pushtetit. Ai e di për secilin politikan se cili është i etur për pushtet dhe nënshkruan pisllëqet që i ka bërë ai ndër vite”.

-Hashim Thaçi është kopil i politikes në Kosovë. Ka bërë pisllëqet më të mëdha në politikë, por nuk figuron askund nënshkrimi i tij, sepse të tjerët kanë nënshkruar. Bisedimet me Serbinë i ka filluar ai. Të gjitha pështjellimet për një dekadë bisedime i ka bërë ai. Nga këto bisedime Serbia ka qenë përfituesja më e madhe. Hashim Thaçit i duhej një qeveri si kjo për të nënshkruar një marrëveshje të tillë në Uashington. Prandaj u bë promotori kryesor për rrëzimin e qeverisë Kurti, sepse ka qenë i vetëdijshëm që Albin Kurti nuk do të nënshkruante marrëveshje të tillë. Ja kopilia e tij.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".