Skandali me dosjet e Gjykatës Speciale me ndikim direkt në procesin e gjykimit

Skandali me dosjet e Gjykatës Speciale me ndikim direkt në procesin e gjykimit
Skandali me dosjet e Gjykatës Speciale me ndikim direkt në procesin e gjykimit

Blerim Burjani

  • 12 September 2020 - 09:05

Shkruan: Blerim Burjani

“Ky është skandal që mundë të ndikoj në rrjedhën e proceseve gjyqësore, pra ka shumë arsye kjo që ka ndodhur, është e çuditshme dhe me prapavijë”.

Njohësi i fushës së të drejtës, Blerim Burajani, e konsideron skandal me përmasa të pa riparueshme, zbulimin e dosjeve të Prokurorisë Speciale, të Dhomave të Specializuara, të cilat janë deponuar në selinë e IVL të UÇK-së në Prishtinë, Pasojat do të hetohen gjatë gjykimit të të dyshuarve-akuzuarve.

-Kjo është çështje e organeve të rendit. Prokuroria duhet të merret me hetime, edhe policia. Pra ka shume gjera interesante. Dosjet e sjellura duhet të ekzaminohen nga organet e rendit.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".