Hashim Thaçi me skenar për ta flakur Qeverinë Hoti në koshin e plehrave

Hashim Thaçi me skenar për ta flakur Qeverinë Hoti në koshin e plehrave
Hashim Thaçi me skenar për ta flakur Qeverinë Hoti në koshin e plehrave

Faik Krasniqi

  • 19 September 2020 - 09:01

Shkruan: Faik Krasniqi

“Nuk do ta quaja viktimë në këtë rast kryeministrin Hoti, sepse lakmia për pushtet e shtyri atë bashkë me LDK ta prishin koalicionin me LVV, dhe ta krijojnë një qeveri që do i shërbejnë Hashim Thaçit për interesat e tij. Kurdo që atij me nuk i duhen, i flakë tutje në koshin e plehrave!”.

-Asociacioni me kompetenca ekzekutive i hedhur poshtë nga Gjykata Kushtetuese e Kosovës, është Asociacion si pasojë e bisedimeve të filluara nga Hashim Thaçi dhe të tjerët. Kam thënë edhe më herët. Hashim Thaçi është ngatërruesi më i madh në skenën politike të Kosovës. Njeri që brenda ditës ndryshon qëndrimet e tij. Kështu do veproj edhe me Asociacionin. Po ashtu edhe me marrëveshjen e nënshkruar në Uashington. Cilat janë qëllimet e tij? Unë i bëjë të gjitha këto ngatërresa, por nënshkrimet i vendosin të tjerët. Si në këtë rast Avdullah Hoti.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".