Kjo është lidhja kriminale që po i përçanë partnerët qeverisës dhe rrezikon rrëzimin e Qeverisë Hoti

Kjo është lidhja kriminale që po i përçanë partnerët qeverisës dhe rrezikon rrëzimin e Qeverisë Hoti
Kjo është lidhja kriminale që po i përçanë partnerët qeverisës dhe rrezikon rrëzimin e Qeverisë Hoti

Faik Krasniqi

  • 28 October 2020 - 07:36

Shkruan: Faik Krasniqi

Këta prishen vetëm për pazare të hajnisë. E njëjta gjë si me trafikantet e drogës qe prishen për pazare të drogës. Asnjë dallim nuk kane me bandat kriminale!

-Qeveria Hoti nuk do rrëzohet për çështje korrupsioni ose për ndonjë çështje që ka të bëjë për të mirën e shtetit dhe qytetarëve, sepse shumica janë të korruptuar dhe nuk e kanë vendin në politike. Kjo qeveri do rrëzohet kur t'i vije koha zgjedhjes së presidentit. Do të thotë që do të rrëzohet për çështje interesi të këtyre partive të hajnisë dhe krimit(PDK, LDK, AAK, Nisma, Lista Serbe dhe AKR).

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".