Skandali me bllokimin e Telekomit ka një adresë, bashkimin e gjyqësorit të korruptuar me bandën kriminale Devolli

Skandali me bllokimin e Telekomit  ka një adresë, bashkimin e gjyqësorit të korruptuar me bandën kriminale  Devolli
Skandali me bllokimin e Telekomit  ka një adresë, bashkimin e gjyqësorit të korruptuar me bandën kriminale  Devolli

Reshat Badallaj-Zhuriani

  • 29 tetor 2020 - 07:49

Shkruan:Reshat Badallaj Zhurjani

Në këtë skandal ka të ngjarë se janë të lidhura edhe kryebanditët që qëllimisht duan ti shkatërrojnë dikasteret më të rëndësishme të vendit dhe më pas ti fusin nën sqetull dhe t´i ndajnë pazaret bashkë, nuk lanë gjë pa e shkatërruar dhe pa e bërë për veti. Telekomin e ka gjetur e njëjta gjë sepse kështu dëshirojnë krye banditët e bandave kriminale të lidhura me këtë bandë me gjak Serbi, pra, këta gjakzinj nuk kanë interesin e qytetarit dhe që shtohet papunësia dhe njëkohësisht që bie ekonomia për toke, për ta është me rëndësi t´i trashin xhepat dhe ti deponojnë thasët me para jashtë shtetit nga frika e ndonjë furtune që pritet ta përfshij vendin dhe t´i kenë parat e vjedhura të siguruara, por le ta dinë se pasurinë dhe tokën nuk mundë ta marrin në shpinë.

skandal por i pritur, askënd nga qytetarët e Kosovës nuk e habit sepse tashmë edhe njeriu më naiv e di se në Kosovë nuk ka Gjyqësi të njëmendë dhe se vepron sipas ligjeve dhe Kushtetutës, prandaj nuk është e çuditshme sepse në dorë Kosovën e ka banda me gjak serbi që quhet Devolli, por natyrisht nuk duhet harruar se këta i mbështetin edhe krye mafiozët, krye banditët e majave të shtetit. Në fund të fundit, sa skandale ka bërë kjo bandë me gjak serbi kundër buxhetit të shtetit, kundër qytetarëve dhe në kundërshtim me ligjin. A është kjo bandë kriminale që shpërndau krunde kafshësh, qenësh e derrash të pastruar nga stallat e mykura të Serbisë dhe cili është dënimi për këtë bandë mafio-oligarkësh të kanaleve të nëntokës kriminale por që origjinën e kanë nga shteti fashist serbian? Askush as që ia prishi terezinë dhe lëre më të dënohen dhe të burgosen.

Pra, qytetari e ka humbur besimin nga këta krye banditë dhe krye mafio-oligarkë nga më të rrezikshmit në tërë Evropën. Pra, populli plotësisht e ka humbur besimin se ka gjykatë që vepron drejtë, por secili dyshon se kjo shkon nga i thonë krye banditët e bandave politike dhe grazhdi i këtyre gjak zinjve. Ose se vërtetë është kështu do të dëshiroja të bëhet një anketë në popull se a i beson kush kësaj kopeje të kalbur që thuhet gjyqësi dhe atëherë ne flasim ndryshe. Nuk i beson këlysh, fjalën e kam për të gjithë ata qytetar intelektual por, kushdo qofshin. Nuk i beson kush se shumë afera kriminale kanë ndodhur dhe askush nuk është dënuar. Sa herë ka ndodhur nga krye banditët që e kanë quajtur vetin Qeveri dhe thonin se politika nuk përzihet në drejtësi duke menduar këta krye vagabondë se populli i ka veshte në lesh dhe sytë prapa kokës dhe nuk dëgjon dhe shikon se çka po bëhen tallje me popullin dhe pikërisht këta krye banditë që e mbështesin këtë bandë me gjak serbi janë bërë super milionerë dhe kanë siguruar pasuri me shumë se njëzetë breza ndërkaq, populli mbeti i pashpresë, pa punë dhe në mëshirën e zotit! Personalisht si gjithmonë mendoj se këta janë lojëra të pista, kriminale që shkojnë në dem të qytetarëve, të buxhetit të shtetit që jemi duke paguar taksat e në favor të bandës me gjak serbi që quhet Devolli dhe duke i trashur xhepat e krye banditëve të bandave politike dhe krye hajnave të majave të shtetit.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".