Përgjysmimi i ndëshkimit të kriminelit të luftës Darko Tasiq veprim i pa justifikueshëm i drejtësisë kosovare

Përgjysmimi i ndëshkimit të kriminelit të luftës Darko Tasiq veprim i pa justifikueshëm i drejtësisë kosovare
Përgjysmimi i ndëshkimit të kriminelit të luftës Darko Tasiq veprim i pa justifikueshëm i drejtësisë kosovare

Riza Smaka

  • 05 dhjetor 2020 - 15:31

Shkruan: Riza Smaka

Kur gjykata kosovare ka vepruar në mënyrën e sipërthënë, zhgënjimet e dëshpërimet e qytetarëve të Kosovës, nuk mundë të maten as nuk do të mundë të justifikoheshin me asnjë farë motivit , lajtmotivit apo kriterit qoftë të sajuar arbitrarisht.

-Rasti " Tasiq", eshte nder me skandalozet ne judikaturen kosovare. Ai person edhe po të ishte dënuar me privim nga jeta, do të ishte krejt pak me masën e krimit të bërë ndaj qindra civileve shqiptare të të gjitha moshave e gjinive. Tani me ka pasuar zbutke drastike e dënimit të tij edhe ashtu simbolik. Po të kishte vepruar në atë mënyrë të zëmë një gjykate serbe, reagimet, zhgënjimet e irritimet tona, do të ishin intenzive, emocionale dhe sentimentale.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".