Haradinaj President ose në zgjedhje të reja, Qeveria nuk i ka votat në Kuvend

Haradinaj President ose në zgjedhje të reja, Qeveria nuk i ka votat në Kuvend
Haradinaj President ose në zgjedhje të reja, Qeveria nuk i ka votat në Kuvend

Faik Krasniqi

  • 20 December 2020 - 08:50

Shkruan: Faik Krasniqi

Fati i kësaj Qeverie mbetet në dorën e Ramush Haradinaj. Nëse nuk ja plotësojnë dëshirën për t‘u bërë president, Qeveria bie dhe vendi shkon në zgjedhje.

-Kjo Qeveri ndodhet në një udhëkryq. Numrat për të votuar edhe ligjet më të thjeshta nuk i ka. Është në këmbë e në gjendje të dehur. Edhe në këmbë edhe në tokë. Çështja e Presidentit do të bëhet mollë sherri për rrëzimin e kësaj Qeverie. Ramush Haradinaj me çdo kusht dëshiron të bëhet president.

Edhe PDK e do me çdo kusht këtë post. Por në anën tjetër përveç LVV asnjë partie tjetër nuk dëshiron të shkojë në zgjedhje, sepse janë të vetëdijshëm se çfarë debakli pësojnë. Fati i kësaj Qeverie mbetet në dorën e Ramush Haradinaj. Nëse nuk ja plotësojnë dëshirën për t‘u bërë president, Qeveria bie dhe vendi shkon në zgjedhje.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".