Nuk ju besohet këtyre mashtruesve, të korruptuarit nuk e luftojnë krimin dhe korrupsionin

Nuk ju besohet këtyre mashtruesve, të korruptuarit nuk e luftojnë krimin dhe korrupsionin
Nuk ju besohet këtyre mashtruesve, të korruptuarit nuk e luftojnë krimin dhe korrupsionin

Faik Krasniqi

  • 22 janar 2021 - 07:38

Shkruan: Faik Krasniqi

Premtimi është premtim tek popujt e përparuar. Neve na mungojnë këto gjëra. Nuk i duam këto. Prandaj jam skeptik që këto gjëra negative do të luftohen tek ne. Ndoshta do të bëhen sikur po i luftojnë, por jo që do i luftojnë. Do të bashkë-jetojmë me krimin, korrupsionin dhe nepotizmin!

-Ky vend është ndërtuar me korrupsion dhe nepotizëm. Disi ne shqiptarët i kemi në gjak këto gjëra. Nuk mund të jetojmë pa këto. Edhe në shoqërinë ku jetojmë janë prezentë. Nëse nuk kemi interes prej dikujt nuk merremi me ata njerëz. Prej shtëpisë dhe rrugës këto gjëra janë transmetuar nëpër parti dhe institucione. Popujt që e mbajnë fjalën dhe janë të përpiktë në punë dhe në takime, nuk kanë probleme të tilla që kemi ne.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".