Qytetarët u mërzitën dy dekada me pisllëqet e krimo-politikes, folën qartë më 14 shkurt

Qytetarët u mërzitën dy dekada me pisllëqet e krimo-politikes, folën qartë më 14 shkurt
Qytetarët u mërzitën dy dekada me pisllëqet e krimo-politikes, folën qartë më 14 shkurt

Faik Krasniqi

  • 03 mars 2021 - 17:56

Shkruan: Faik Krasniqi

Analisti politik Faik Krasniqi vlerëson se partitë politike që i humbën zgjedhjet më 14 shkurt, e kanë për obligim që të vetëdijesohen, ta pranojnë rezultatin dhe krijojnë atmosferë korrekte për formimin e institucioneve të reja nga fituesi i zgjedhjeve, sepse ishte ndëshkimi qytetar për huçjen e madhe në dy dekada që i ndëshkoi dhe nuk jua dha besimin për të qeverisur.

Rezultati i 14 shkurtit ishte shume i qartë. Mesazh që shumica e popullit janë mërzitur me pisllëqet e tyre. Rezultati i zgjedhjeve u tregoi se çfarë pisllëqesh kanë bërë në këto dy dekada. PDK, LDK dhe AAK pa asnjë pikë dyshimi do të qëndrojnë në sallë kur të zgjidhet presidenti për ta bërë kuorumin, sepse shkuarja prapë në zgjedhje për këto parti do të thotë përgjysmim të votave. Pas certifikimit të rezultateve nga KQZ, do të kemi edhe krijim të qeverisë, por edhe zgjedhje të presidentit!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".