Ndryshimi i madh në lidershipin e LDK-së, një fillim pozitiv me sfida serioze!

Ndryshimi i madh në lidershipin e LDK-së, një fillim pozitiv me sfida serioze!
Ndryshimi i madh në lidershipin e LDK-së, një fillim pozitiv me sfida serioze!

Blerim Burjani

  • 18 March 2021 - 07:34

Shkruan: ANALIST- Blerim Burjani

Mungesa e përvojës së Lumir Abdixhikut për ballafaqim me probleme të rënda dhe të vështira, dhe shumë sfiduese, është komponenti i parë e LDK-së, të jetë lider i një partie politike, do të thotë të ketë karizëm politik, të ketë personalitet ,e përvojë të gjatë politike.

-Kam përshtypjen se e ka rrok euforia përpara LDK-në po sikur i ka rrokë edhe qytetarët. Tash kjo eufori në LDK duhet të përkthehet në vota me rritje të elektoratit, e jo të paraqet vetëm një satisfaksion të LDK-së brenda, tash garda e vjetër është inatosur skajshëm, është prishë balanca e peshës në mes degëve në LDK.

Ata po thonë jo por kjo pritet të shihet. Të jesh lider sot i një partie si LDK-ja, dikur si parti e madhe është sfidë e madhe me prit tash prej një njeriu që ka hy në politik qe 7 vjet për të bëre kthesë të madhe, kjo është pak e vështirë dhe shumë sfiduese. Kësaj partie nuk i dihet më fati se çfarë do të ndodhë. Sidoqoftë në LDK mund të reflektoj mirë një ndryshim i tillë i skajshëm.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".