Spiuni i UDB-së dhe BIA-së, Baton Haxhiu, le të mirret me pisllëqet e veta kriminale!

Spiuni i UDB-së dhe BIA-së, Baton Haxhiu, le të mirret me pisllëqet e veta kriminale!
Spiuni i UDB-së dhe BIA-së, Baton Haxhiu, le të mirret me pisllëqet e veta kriminale!

Faik Krasniqi

  • 16 April 2021 - 07:34

Shkruan: ANALIST-Faik Krasniqi

Baton Haxhiut dhe shumë ish-bashkëpunëtorëve të UDB-së, në vend se të ju kërkonim ne si qytetarë dhe Prokuroria speciale e Republikës së Kosovës llogari për të bëmat e tyre,  nga Hashim Thaçi dhe një pjesë e krahut në politikë u faktorizuan!

Nuk ishte thjesht vetem një faktorizim, por faktorizim i fuqishëm edhe krimo-politik. Ky njeri ishte një ndërmjetësues i pazareve  me territorin e Republikes së Kosovës. Këta nuk e kanë hallin e Kosovës, sepse këta ishin ata që këtë vend e katandisën  aq keq. Por tani ata te gjithe kanë frikë nga ligji për konfiskim të pasurisë. Ata dhe gjithë të tjerët duhet dhënë llogari se ku e morën gjithë atë pasuri!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".