Të arrestohen menjëherë Shpend Ahmeti dhe Dardan Sejdiu për planet kriminale!

Të arrestohen menjëherë Shpend Ahmeti dhe Dardan Sejdiu për planet kriminale!
Të arrestohen menjëherë Shpend Ahmeti dhe Dardan Sejdiu për planet kriminale!

Dardan Grapci

  • 19 August 2021 - 08:09

Shkruan: ANALISTI- Dardan Grapci

Uran Ismaili ka bërë shumë mirë që po e kundërshton miratimin e Planit Zhvillimor Komunal për ndërprerjen e ndërtimeve pa leje dhe urbanistike në Prishtinë.

E kam thënë edhe me përpara, Prishtina është e stërngarkuar me ndërtime të egra, Prishtinës i duhet një plan ku mund të ketë më shumë qarkullim të qytetarëve, parqe për femijë dhe për pensionistët, trotuare për biciklist etj.

Shpend Ahmeti dhe Dardan Sejdiu duhen menjëherë të arrestohen për këto plane kriminale, asambleistët duhet që të dalin një zëri për ta kundeështuar këtë tendencë të shkatërrimit të Prishtinës.

Pronarët e kompanive të cilët kanë bërë marrëveshje me Kryetarin aktual Shpend Ahmetin, të gjobitën dhe t’ju mbyllet njëherë e përgjithmonë firma dhe mos tu lejohet veprimtaria e tyre në Kosovë.

Qeveria e Kosoves duhet të del në mbrojtje të qytetit, dhe ti kundërshtojnë këto ndërtime pa leje.

Prandaj Qeverisja e Prishtinës në këto 8 vitet e fundit nga Shpend Ahmetit, nuk është që ka pasur ndonje fryt, por më së shumti skandale, ryshfete dhe pastrim të parave.

Une mendoj që kjo duhet të ndalohet sa me shpejtë që është e mundur, e mos të lejohet abuzimi me pronat shtetërore dhe private, mos të lejohet degradimi i qytetit me ndërtime që skanë vlera të medha.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".