Misioni treditor i emisarit të BE-së për dialog me Serbinë, nuk e bashkon klasën e përçarë politike

Misioni treditor i emisarit të BE-së për dialog me Serbinë, nuk e bashkon klasën e përçarë politike
Misioni treditor i emisarit të BE-së për dialog me Serbinë, nuk e bashkon klasën e përçarë politike

Faik Krasniqi

  • 18 shtator 2021 - 12:03

Shkruan: ANALISTI-Faik Krasniqi

Duke i njohur se çfarë janë, kurrë nuk besoj që partitë tona politike do të bëhen bashkë në dialog me Serbinë. Kurrë s'ka qenë interes i tyre Kosova dhe qytetaret e saj, por ka qenë interesi i tyre personal.

Kane nënshkruar e nënshkruar marrëveshje jo te mira. Këto marrëveshje na dolën dardhe me bisht. Duke e njohur z. Lajcak dhe hapur pozicionimin e tij, nuk do t'i besoja këtij njeriu. Asgjë nuk do të beja pa qenë e përfshirë edhe SHBA-ja. Kjo çështje me Serbinë duhet të përfundoj njëherë e përgjithmonë, por pa u dëmtuar Kosova. Prapë vazhdoi të them që më mirë shkëmbim territori se sa pranimi Asociacionit të komunave me shumicë serbe me kompetenca ekzekutive, dhe ekstra territorialitet të kishave serbe!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".